Γ' Εθνική

Στον Ιωνικό ο υιός Ασάνοβιτς!

Την ώρα που ο Αλιόσα Ασάνοβιτς βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, ο γιος του βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη στον Ιωνικό!

Στην Ελλάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντόνιο Ασάνοβιτς! Ο γιος του σπουδαίου Αλιόσα, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, Αντόνιο συμφώνησε σε όλα με τον Ιωνικό!

Οι πρωτοπόροι του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής (στο +6 από τον Ερμή Ζωνιανών) ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού, ο οποίος προσεχώς θα ενταχθεί κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας της Νίκαιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με εκκωφαντικό τρόπο ξεκίνησε ο Ιωνικός της χειμερινές μεταγραφικές του κινήσεις αποκτώντας τον 26χρονο αμυντικό Αντόνιο Ασάνοβιτς.

Ο Αντόνιο είναι γιος του μεγάλου ποδοσφαιριστή Αλιόσα Ασάνοβιτς και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο θηριώδης αμυντικός (1,96m) ξεκίνησε την καριέρα του Χάιντουκ Σπλιτ για να μεταγραφεί μετά στην Πρίμορατς, και στις ρουμανικές Τούρνου-Σέβεριν, Κορόνα Μπρασόφ και Ντιναμό Βουκουρεστίου. Το 2015 μεταγράφηκε στην Σένετς απ’ τη Σλοβακία, ενώ τελευταία ομάδα του ήταν η Ντουνάισκα Στρέντα.

Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα στο γήπεδο της Νεάπολης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x