Γ' Εθνική

Στον Κορυδαλλό κουμάντο κάνει η Προοδευτική!

Η Προοδευτική ήταν η νικήτρια στη ντερμπάρα της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής! Κρατώντας αλώβητη την έδρα της κόντρα στον Ιωνικό, επικράτησε με σκορ 1-0 και ξεκίνησε ιδανικά τις φετινές της υποχρεώσεις.

Κράτησε την παράδοση στο πειραϊκό ντέρμπι της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής η Προοδευτική! Με τον κόσμο της να δίνει ηχηρό παρών, η ομάδα του Κορυδαλλού επικράτησε 1-0 του Ιωνικού, ο οποίος έφυγε για ακόμα μια φορά με άδεια χέρια από τη συγκεκριμένη έδρα.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι περίπου 2000 φίλοι της Προοδευτικής στις εξέδρες βοήθησε το σύνολο του Λουκά Καραδήμου να μπει δυνατά. Στην μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μισού, το πλασέ του Ζίζηλα σταμάτησε στον Κουδεπίνη, όμως ο τερματοφύλακας του Ιωνικού δεν είχε την ίδια τύχη στη συνέχεια.

Με την έναρξη του δεύτερου μισού του ματς ο Κανελλόπουλος έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλαϊτζίδη και άνοιξε το σκορ.

Η ένταση ανέβηκε, με τον Χριστόγλου του Ιωνικού να βλέπει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 56’. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, όμως, οι Νικαιώτες έχασαν σπουδαία ευκαιρία για το «Χ», με πέναλτι που κέρδισαν από τον Παπανικόλα. Ο Πλατάκας ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Μπαντίκος έπεσε σωστά και κράτησε τη μεγάλη νίκη για την Προοδευτική.

Προοδευτικής (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Πολιανίδης (87' Πέππας), Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Κόντε (46' Βλάχος), Μπέλερης (73' Ζαχαράτος), Κουρουικίδης, Ντάλλας (64' Δικαιόπουλος), Καννελόπουλος

Ιωνικός (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Κουρεπίνης, Χριστόγλου, Δημακάκος (88' Σικαλιάς), Παντελίδης (66' Καλτσάς), Κορνέζος, Κωστούλας, Πουλάκης (80' Μανωλιάς), Πλακάς, Ρόβας, Νικολέτος (62' Φιλιμέγκας), Πατσατζόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x