Super League 2

Στον ΟΦΗ ο Ζιαμπάρης

Παίκτης του ΟΦΗ είναι οριστικά ο Νίκος Ζιαμπάρης, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.

Κατηφόρισε στο Ηράκλειο ο Νίκος Ζιαμπάρης.

Ο 26χρονος στόπερ, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και αγωνιζόταν στον Ηρακλή, υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με τον ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Νίκος Ζιαμπάρης.

Ο 26χρονος ύψους 1μ94 δυναμικός κεντρικός αμυντικός, υπέγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/7) συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με τον ΟΦΗ.

Ετσι ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας, μια πολύ σημαντική μεταγραφή, με ένα παίκτη, που τον ήθελαν αρκετές ομάδες Σούπερ Λίγκ, αλλά ο ίδιος επέλεξε τον ΟΦΗ και τη συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο, με τον οποίο ήταν παλαιότερα μαζί στον Ηρακλή.

Ο ΟΦΗ βάζει στις τάξεις του ένα παίκτη Σούπερ Λίγκ και ένα πραγματικό «βράχο» στην αμυντική του γραμμή.

Ένα παίκτη πολύ δυνατό στο ψηλό παιχνίδι, που θα δώσει δύναμη και ύψος στο φετινό ΟΦΗ.

Νίκο Ζιαμπάρη, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!

«Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ήταν η αιτία που ήρθα στον ΟΦΗ. Τον ξέρω και με ξέρει. Συνεργαστήκαμε στον Ηρακλή και τον εμπιστεύομαι. Είναι ένας προπονητής, για τον οποίο ο παίκτης τα δίνει όλα», δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Με τα λόγια αυτά ο Νίκος Ζιάμπαρης, εξήγησε μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr, τους λόγους που τον έκαναν, να επιλέξει την κρητική ομάδα, μεταξύ άλλων, προτάσεων που είχε.

Όπως τονίζει «πράγματι, είχα προτάσεις και μάλιστα κάποιες πολύ καλές από Σούπερ Λίγκ.

Επέλεξα τον ΟΦΗ για να τον βοηθήσω να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Το θέλει η ομάδα, το θέλω και εγώ να επιστρέψω στην πρώτη κατηγορία. Για αυτό ήρθα στον ΟΦΗ άλλωστε. Για να παίξω με αυτόν ξανά στην Σούπερ Λίγκ».

Ο Ζιαμπάρης στέλνει και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΟΦΗ.

Όπως λέει «τους θέλουμε δίπλα μας. Εχω ακούσει και ξέρω πολλά για τον κόσμο του ΟΦΗ. Πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας στην προσπάθεια που θα κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x