Ο αντικαταστάτης του Γιάννη Χατζηνικολάου στον πάγκο του Εργοτέλη θα είναι ο Νίκος Ουσταμπασίδης. Ο νέος τεχνικός των Ηρακλειωτών στο παρελθόν έχει διατελέσει πρώτος προπονητής σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ουσταμπασίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον Πρόεδρο Γιώργο Βρέντζο, ο νέος προπονητής της ομάδας μας

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητής των Μαρίνου Ουζουνίδη σε Ξάνθη-Πλατανιά-Εργοτέλη και Γιώργου Γεωργιάδη σε ΠΑΟΚ-Βέροια. Έχει επίσης εργαστεί ως 1ος προπονητής σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Εργοτέλη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Έπειτα από την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη, στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε τα εξής ακόλουθα: δήλωσε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και ειδικά τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, για την εμπιστοσύνη τους προς εμένα. Είναι τιμή μου που με επέλεξαν και θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Ο Εργοτέλης έχει γυρίσει σελίδα και πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα στην πλούσια ιστορία του, στο οποίο θέλω να βοηθήσω κι εγώ. Όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος θα συνεργαστούμε και θα δουλέψουμε, ο καθένας από τον τομέα του, ώστε να φτιάξουμε την ομάδα για να κερδίζει κάθε αντίπαλο και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχουμε το στόχο μας αλλά αυτό δεν φτάνει, πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ