Γ' Εθνική

Στον πάγκο του Ιωνικού ο Καλοπήτας

Σε έναν γνώριμο και ανερχόμενο προπονητή έδωσε τα «κλειδιά» του ο Ιωνικός που ανακοίνωσε τον Ηλία Καλοπήτα.

Ο Ηλίας Καλοπήτας είναι ο νέος τεχνικός του Ιωνικού!

Η διοίκηση του Μάκη Αποστόλου ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό προπονητή, ο οποίος πέρυσι ήταν από τα πρόσωπα που κέντρισαν την προσοχή με την σκληρή δουλειά τους στη Γ' Εθνική. Η Τριγλία Ραφήνας πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν. Διεκδικούσε το πρωτάθλημα για 25 αγωνιστικές από ΟΦΗ και Φωστήρα, στέφθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ και απέκτησε πολλούς θαυμαστές.

Ο Καλοπήτας διακρίνεται για την εργατικότητα του και η ομάδα της Νίκαιας χρειάζεται έναν τέτοιο... «εργάτη» στο απαιτητικό πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. Εκτός της Τριγλίας, ο ταλαντούχος τεχνικός έχει εργαστεί με επιτυχία σε Ηλιούπολη (βοηθός), Πανθρακικό (βοηθός), Αθηναϊκό (βοηθός), ΑΕΚ (πρώτος στη Κ-18), ΠΑΟ Ρουφ (βοηθός), Αθηναϊκό (πρώτος), ΑΟΤ Αλίμου (πρώτος) και Ιωνικό (πρώτος, 2014-15). Τέλος, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Α'.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «κυανόλευκων»:

«Η Διοικούσα Επιτροπή και ο Πρόεδρός της, Μάκης Αποστόλου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συμφωνία με τον Ηλία Καλοπήτα για την ανάληψη της θέσης του προπονητή. Ο ταλαντούχος τεχνικός που τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει το στίγμα του στην κατηγορία έχοντας οδηγήσει σε επιτυχίες τις ομάδες που έχει εργαστεί, αναλαμβάνει να οικοδομήσει τον Ιωνικό έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά του και από το προηγούμενο του πέρασμα στην ομάδα μας την σεζόν 2014 - 2015. Την προηγούμενη χρονιά ήταν στον πάγκο της Τριγλίας Ραφήνας, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν μπαίνοντας και "σφήνα" ανάμεσα σε ΟΦΗ και Φωστήρα στην υπόθεση ανόδου.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x