Αγγλία

Στον πάγο τα νέα συμβόλαια Σάντσεζ και Οζίλ

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε ότι έχουν σταματήσει οι διαπραγματεύσεις για τις ανανεώσεις των Σάντσεζ και Οζίλ ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει το δικό του μέλλον στον πάγκο των «κανονιέρηδων».

Μπορεί οι Αλέξις Σάντσεζ και Μεσούτ Οζίλ να έχουν ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Άρσεναλ, οι διαπραγματεύσεις όμως για την ανανέωσή τους είχαν αρχίσει εδώ και κάποιο διάστημα. Οι διαπραγματεύσεις όμως έχουν μπει στον πάγο πλέον όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ.

Το μέλλον του αλσατού τεχνικού είναι αβέβαιο στον πάγκο των κανονιέρηδων και όσο συμβαίνει κάτι τέτοιο το ίδιο συμβαίνει και με τους δύο σταρ της ομάδας. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αποχώρηση των δύο από την ομάδα του Λονδίνου.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τον Σάντσεζ ή τον Οζίλ. Έχουμε αποφασίσει να εστιάσουμε στο πως θα τελειώσουμε καλά τη σεζόν και όλα αυτά θα τα συζητήσουμε ξανά το καλοκαίρι» σχολίασε ο Βενγκέρ.

Ο 67χρονος τεχνικός είχε διαψεύσει οποιαδήποτε υπογραφή συμβολαίου με την Παρί σεν Ζερμέν ενώ τόνισε ότι «Άσχετα με το πόσο θα μείνω στην ομάδα θα είμαι πιστός στο σύλλογο και συγκεντρωμένος. Περνάμε μια δύσκολη περίοδο με τα αποτελέσματα και είναι πιο σημαντικό να επανέλθουμε στο σωστό δρόμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x