Stoiximan Super League

Στον Παναθηναϊκό ο Λεντέσμα! (audio)

Απόλυτη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Κριστιάν Λεντέσμα όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6. Υπογράφει για δυο χρόνια ο Αργεντίνος. Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του sportfm.gr.

Και ο Κριστιάν Λεντέσμα θα φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Όπως πρώτος μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Τάσο Νικολογιάννη στις συζητήσεις που είχε ο Αντρέα Στραματσόνι με τον μάνατζερ του Αργεντινού και τον ίδιο τον παίκτη (έγινε συνάντηση σήμερα σε δυο δόσεις) επήλθε συμφωνία σε όλα.

Ο Κριστιάν Λεντέσμα πρόκειται να περάσει σύντομα από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει αύριο ή μεθαύριο συμβόλαιο για δυο χρόνια για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Αργεντινός πείστηκε από το πλάνο και το πρότζεκτ της ομάδας, όπως του το εξήγησε ο Αντρέα Στραματσόνι (είχε επικοινωνία τηλεφωνική και με τον Γιάννη Αλαφούζο) και μάλιστα δέχθηκε να μειώσει τις απαιτήσεις του και να... αφήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην άκρη. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια επιτυχία του Παναθηναϊκού που κατάφερε με σχετικά μικρό ποσό να ντύσει στα πράσινα τον Αργεντινό άσο.

Το ρεπορτάζ του sportfm.gr επιβεβαιώνεται απολύτως, με τα όσα μεταδώσαμε όλες αυτές τις μέρες για την υπόθεση και με τα όσα αποκλειστικά δήλωσε χθες ο Κριστιάν Λεντέσμα στην ιστοσελίδα μας.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα οι δύο πλευρές είχαν επικοινωνήσει και πάλι χωρίς όμως να έχει κλείσει το deal.

Ακούστε τον Τάσο Νικολογιάννη να μεταφέρει στον "αέρα" του ΣΠΟΡ FM 94,6 τις πληροφορίες για την απόκτηση του Λεντέσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x