Γενικά

Στον Ρίκερινκ τα «κλειδιά» της Γαλατά

Ο Γιαν Όλντε Ρίκερινκ, μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Νέων, αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της Γαλατασαράι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Εκ των έσω προέκυψε για την διοίκηση της Γαλατασαράι η λύση σε ό,τι αφορά το κενό στην τεχνική ηγεσία, μετά την απομάκρυνση του Μουσταφά Ντενιζλί στις αρχές του μήνα. Ο τελευταίος… πρόλαβε σε τρεις μήνες να θέσει εκτός διεκδίκησης του τίτλου την «τσιμ μπομ» και η συνεργασία των δύο πλευρών έληξε άδοξα.

Αυτός που αναλαμβάνει τα ηνία μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου είναι ο Γιαν Όλντε Ρίκερινκ. Ο 53χρονος Ολλανδός, που μέχρι πρότινος είχε την ευθύνη της ομάδας Νέων του συλλόγου, αποφασίστηκε να οδηγήσει την ομάδα στο τελευταίο κομμάτι αυτής της καταστροφικής από κάθε άποψη χρονιάς. Κι αυτό, γιατί μεταξύ άλλων, στον τουρκικό σύλλογο επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο, λόγω μη τήρησης του Financial Fair Play.

Η Γαλατασαράι βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 21 βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας. Το ντεμπούτο του θα γίνει στο σαββατιάτικο ντέρμπι με την δεύτερη της βαθμολογίας Φενερμπαχτσέ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x