Stoiximan Super League

Στον Σαββίδη η λίστα

Τη λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές στον ΠΑΟΚ έχει παραδώσει ο Ιάκωβος Αγγελίδης στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα αποφασίσει για τον διάδοχο του Ζήση Βρύζα στο συγκεκριμένο πόστο.

Στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ, θα είχε ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία και κάποιοι εκτιμούν πως χάνεται πολύτιμος χρόνος για τον προγραμματισμό της ομάδας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης είχε αναλάβει τη συγκεκριμένη υπόθεση και, σύμφωνα με τη SportDay, έχει καταθέσει τις εισηγήσεις του για τους πιθανούς διαδόχους του Ζήση Βρύζα στον Ιβάν Σαββίδη.

Σίγουρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα κάνει τις προτάσεις του, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου. Παραμένει άγνωστο πότε θα συμβεί αυτό, την ώρα που καθημερινά φτάνουν προτάσεις για παίκτες στα γραφεία του «Δικεφάλου του Βορρά» και δεν υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος για να διαχειριστεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως για τα πιο σημαντικά θέματα αποφασίζουν ο Αγγελίδης μαζί με τον Γιώργο Γεωργιάδη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για «τσεκάρισμα» συγκεκριμένων μεταγραφικών στόχων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x