Γενικά

Στον τελικό του Κόπα Άφρικα η Αίγυπτος του Ουάρντα!

Με πρωταγωνιστή τον Ελ Χαντάρι, που έπιασε τα δύο τελευταία πέναλτι και τον Ουάρντα να σκοράρει το προτελευταίο, η Αίγπυτος απέκλεισε την Μπουρκίνα Φάσο (4-3) και πέρασε στον τελικό (1-1 κ.δ.).

Στον τελικό του Κόπα Άφρικα η Αίγυπτος! Οι Φαραώ απέκλεισαν την Μπουρκίνα Φάσο στη ρώσικη ρουλέτα, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ελ Χαντάρι που έπιασε δύο πέναλτι και τον Ουάρντα να σκοράρει το προτελευταίο.

Η Μπουρκίνα Φάσο ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος, είχε 9 τελικές αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει σε καμία από αυτές. Πλήρωσε, όμως, την αστοχία της και την φλυαρία της, καθώς η Αίγυπτος στο 67’ άνοιξε το σκορ με τον καλύτερό της παίκτη, τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Η απάντηση, όμως, από τους τυπικά γηπεδούχους ήταν άμεση καθώς έξι λεπτά αργότερα ο Μπέινς διαμόρφωσε το 1-1.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, ωστόσο, ούτε εκεί υπήρξε νικητής και οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη ρώσικη ρουλέτα. Ο Ελ Σαϊντ αστόχησε στο πρώτο πέναλτι και η Μπουρκίνα Φάσο είχε το πλεονέκτημα για να προκριθεί, ωστόσο ο Ελ Χαντάρι έσωσε τα δύο τελευταία (των Κουακού και Τραορέ), με τον Ουάρντα να βάζει το τελευταίο και τους Φαραώ να περνάνε στον τελικό της διοργάνωσης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x