Super League 2

Στοπ στη Λαμία από τον ΟΦΗ και… ελπίδες για τον Άρη!

Σκληρό… καρύδι αποδεικνύεται ο ΟΦΗ για τους διεκδικητές του ανόδου. Μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα, σταμάτησε και την Λαμία (1-1) και δίνει την ευκαιρία στον Άρη να μειώσει στους έξι βαθμούς.

Στην πρώτη της εντός έδρας απώλεια βαθμών υποχρέωσε την Λαμία ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί με γκολ του Μιλοσάβλιεφ ισοφάρισαν αυτό του Ντουρμισάι (1-1) και δίνουν την ευκαιρία στον Άρη να μειώσει την διαφορά από την δεύτερη θέση στους έξι βαθμούς, εφόσον επικρατήσει την Κυριακή του Αχαρναϊκού!

Το ματς ήταν εξαιρετικό από το ξεκίνημά του, είχε πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να… σημαδεύουν τα δοκάρι από μία φορά η καθεμία στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, στην επανάληψη αποδείχθηκαν πιο εύστοχες. Συγκεκριμένα, εννιά λεπτά μετά την επανέναρξη ο Βάντερσον έβγαλε με κάθετη τον Ντουρμισάι απέναντι στον Στρέζο, με τον Αλβανό φορ να νικάει τον πορτιέρε του ΟΦΗ και να βάζει μπροστά στο σκορ τη Λαμία!

Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το προβάδισμα και καλούνταν να το διαχειριστούν, ώστε να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη και ακόμη πιο κοντά στην άνοδό τους στην Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο, ο Μιλοσάβλιεφ είχε άλλη άποψη και με σουτ μέσα από την περιοχή στο 75ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής
Σάββατο 6/5

Λαμία-ΟΦΗ 1-1
(54’ Ντουρμισάι / 75’ Μιλοσάβλιεφ)

Κυριακή 7/5
Απόλλων Σμύρνης-Πανελευσινιακός (17:00)
Τρίκαλα-Καλλονή
Άρης-Αχαρναϊκός
Χανιά-Κισσαμικός
Καλλιθέα-Αιγινιακός
Σπάρτη-Αγροτικός Αστέρας
Αναγ. Καρδίτσας-Παναιγιάλειος
Πανθρακικός-Πανσερραϊκός ματαίωση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x