Stoiximan Super League

Στου Ρέντη ο Μπέντο

Υπό το βλέμμα του Πάουλο Μπέντο έγινε η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη, με τον Πορτογάλο να πιάνει αύριο δουλειά. Απών ΚΑΙ σήμερα ο Γιάννης Μανιάτης, που είναι στην έξοδο.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα την πρόσληψη του Πάουλο Μπέντο στην τεχνική του ηγεσία (αυτό αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί) ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός έπιασε από σήμερα δουλειά στου Ρέντη. Ο 47χρονος κόουτς ήταν (μαζί με τους συνεργάτες του) από νωρίς στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Πειραιά και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Μαζί του ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι την απογευματινή προπόνηση έκαναν ο γυμναστής των «ερυθρόλευκων», Χρήστος Μουρίκης και οι συνεργάτες του Μπέντο. Ο τελευταίος παρακολούθησε την προπόνηση από την εξέδρα του γηπέδου, ενώ αύριο αναμένεται να προπονήσει αυτός την ομάδα του Πειραιά. Η παρουσίαση του Μπέντο από τον Ολυμπιακό θα γίνει αύριο το απόγευμα στις τέσσερις, στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Ούτε σήμερα ο Μανιάτης

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Μανιάτη, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Πειραιά. Ο διεθνής μεσοαμυντικός δεν ήταν ούτε στη σημερινή προπόνηση των “ερυθρόλευκων” στου Ρέντη και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x