Γερμανία

Στους «8» Βέρντερ και Λεβερκούζεν!

Δύσκολες προκρίσεις στο… τσακ πήραν για τους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας Βέρντερ Βρέμης και Λεβερκούζεν.

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας προκρίθηκαν Βέρντερ Βρέμης και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι «ασπιρίνες» ήξεραν πως θα είχαν δύσκολη δουλειά στην έδρα της Γκλάντμπαχ, αλλά κατόρθωσαν να βγουν νικητές από ένα ματς που πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις και τελικά κρίθηκε στο γκολ. Σε εκείνο που σημείωσε ο Μπέιλι στο 70’. Ο Τζαμαϊκανός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αντιπάλων του και με ένα προσωπικό γκολ έγραψε το 1-0 που έδωσε το εισιτήριο στα προημιτελικά.

Πιο επεισοδιακό αποδείχτηκε το παιχνίδι της Βέρτερ Βρέμης με την Φράιμπουργκ. Επίσης ήταν και πιο… εντυπωσιακό, αφού είχε πέντε γκολ. Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να προηγηθούν και να διατηρήσουν ισχυρό προβάδισμα (2-0 με τα γκολ των Μπελφοντίλ στο 3’, Κάιντς στο 20’) και 3-1 χάρη στο τέρμα του Μπαργκφρεντε (69’) για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι, υποστηρίζοντας πως σημειώθηκε από θέση οφσάιντ.

Νωρίτερα ο Πέτερσεν είχε μειώσει με πέναλτι στο 28’, ενώ στο 86’ ο Ραβέτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2, το οποίο πάντως δεν έφτανε για να δώσει τίποτα περισσότερο στην Φράιμπουργκ, τη στιγμή που η ομάδα της Βρέμης πανηγύριζε την πρόκρισή της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x