Stoiximan Super League

Στους παίκτες που… πρέπει να τσεκάρει η Ρέιντζερς ο Κουλούρης!

Η βρετανική «Daily record» πρότεινε πέντε ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμοι φέτος στην Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ και ένας από αυτούς είναι ο Ευθύμης Κουλούρης.

Αίσθηση και στη Βρετανία φαίνεται πως έχει κάνει η απόδοση του Ευθύμη Κουλούρη με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Αυτό προκύπτει από το αφιέρωμα που έχει κάνει η βρετανική Daily Record σε παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στη φετινή Ρέιντζερς.

Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα προτείνονται πέντε παίκτες στον Στίβεν Τζέραρντ που θα έπρεπε να αποτελέσουν μεταγραφικό στόχο για τον σύλλογο της Γλασκώβης, με τον Κουλούρη να είναι ένας από αυτούς.

Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όπως κάθε πετυχημένος επιθετικός στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, ο Κουλούρης έχει λίγο από όλα. Μπορεί να συνδέσει το παιχνίδι, έχει τη δύναμη να κρατήσει τους αμυντικούς και έχει καλό τελείωμα. Δεν έχει σημασία που θα πάει η μπάλα. Στο δεξί πόδι, στο αριστερό πόδι ή στο κεφάλι. Έχει σκοράρει κάθε είδους γκολ, από κοντινά σουτ και μακρινά χτυπήματα, μέχρι κεφαλιές».

Επιπλέον, τονίζει τη δυσκολία που έχει η Σούπερ Λίγκα για έναν επιθετικό, αναφέροντας: «Το πιο εντυπωσιακό είναι πως οι εντυπωσιακές επιδόσεις του συμβαίνουν σε ένα σκληρό πρωτάθλημα, όπου οι αμυντικοί δεν κρατιούνται, κάτι που πλήρωσε η Σέλτικ κόντρα στην ΑΕΚ, στα προκριματικά του Champions League».

Οι υπόλοιποι παίκτες που αναφέρονται στο αφιέρωμα είναι ο Στίβεν Ντέιβις της Σαουθάμπτον, ο Ράιαν Γκάουλντ που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Βίκτορ Φίσερ του Άγιαξ και ο Στίβεν Νέισμιθ που ανήκει στη Νόριτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x