Ισπανία

Στους πιο «άμπαλους» του «clasico» Πάμπλο Γκαρσία και Τσίριτς!

Στη χειρότερη ενδεκάδα στην ιστορία των «clasico» συμπεριλήφθηκε o πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2005-06, αλλά και ο Ντάγκαν Τσίριτς.

Στην πενταετή του (2008-2013) παρουσία στον ΠΑΟΚ αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος, για τα ηγετικά χαρακτηριστικά και το δυναμικό του παιχνίδι.

Στον πρότερο βίο του, όμως, και συγκεκριμένα στην Ισπανία, δεν κατάφερε να διακριθεί, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να «μετανιώνει» για τη μεταγραφή του και ένα χρόνο αργότερα να τον δίνει δανεικό σε Θέλτα (2006-07) και Μούρθια (2007-08), προτού μείνει ελεύθερος και έρθει στην Ελλάδα.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στη χειρότερη ενδεκάδα της σύγχρονης ιστορίας των «clasico» από την «AS», παρόλο που με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκε συνολικά για μόλις 68 λεπτά, σε δύο παιχνίδια απέναντι στους Καταλανούς.

Η έντυπη έκδοση της μαδριλένικης εφημερίδας, ενόψει του σημερινού «clasico» στο «Καμπ Νου», παρουσίασε την καλύτερη και τη χειρότερη ενδεκάδα παικτών που έχουν αγωνιστεί ποτέ στο μεγάλο αυτό ντέρμπι, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η χειρότερη ενδεκάδα:

Ρουστού (Μπαρτσελόνα) - Σεκρετάριο (Ρεάλ), Μπογκάρντ (Μπαρτσελόνα), Σπάσιτς (Ρεάλ), Ντρέντε (Ρεάλ) - Πάμπλο Γκαρσία (Ρεάλ), Ρόσεμπακ (Μπαρτσελόνα), Φομπέρ (Ρεάλ) - Τσίριτς* (Μπαρτσελόνα), Ντουγκαρί (Μπαρτσελόνα), Κονγκό (Ρεάλ)

*O Σέρβος μέσος Ντάγκαν Τσίριτς, αγωνίστηκε στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, τη σεζόν 1999-2000.

Η καλύτερη ενδεκάδα

Κασίγιας (Ρεάλ) - Κούμαν (Μπαρτσελόνα), Πουγιόλ (Μπαρτσελόνα), Ρομπέρτο Κάρλος (Ρεάλ) - Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Ζιντάν (Ρεάλ), Ροναλντίνιο (Μπαρτσελόνα) - Ραούλ (Ρεάλ), Κριστιάνο (Ρεάλ), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Ρονάλντο (Ρεάλ)

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x