Euro 2016

Στους τελικούς τι έκανες Ρονάλντο;

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα βρεθεί σε τελικό Euro o Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από την Ελλάδα το 2004 και να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία.

Ο Ρονάλντο, με την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στους Ουαλούς (1 γκολ, 1 ασσίστ), οδήγησε την Πορτογαλία για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Την πρώτη, ευτυχώς για εμάς, έφυγε από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι, στην παρθενική του παρουσία σε EURO (το οποίο διεξήχθη στην πατρίδα του), αφού το «γαλανόλευκο πειρατικό» τρέλανε την Ευρώπη, κατακτώντας το τρόπαιο.

Αυτή τη φορά, πιο ώριμος από ποτέ, ο Κριστιάνο θέλει να γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας και να φέρει το Ευρωπαϊκό στη Λισαβόνα. Χωρίς να έχει βρεθεί στο 100% της φόρμας του, ο Πορτογάλος σταρ, οδήγησε την ομάδα ως τον τελικό, όπου περιμένει τη Γαλλία ή τη Γερμανία.

Μπορεί οι Πορτογάλοι να φαντάζουν ως το απόλυτο αουτσάιντερ, όμως πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, την εκπληκτική παράδοση που έχει ο Ρονάλντο σε τελικούς σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Ο Κριστιάνο, σε 21 τελικούς που έχει αγωνιστεί με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και εθνική Πορτογαλίας, έχει κερδίσει τους 13, δηλαδή έχει ένα ποσοστό επιτυχίας πάνω από 60%.

inner

Οι τελικοί του Ρονάλντο σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο:

inner

inner

inner

*με Bold οι τελικοί που κέρδισε

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x