Ιταλία

Στρακόσα: «Δεν ξέρω κάτι για ενδιαφέρον από Γιουβέντους»

Ο Θωμάς Στρακόσα εντυπωσιάζει με τη Λάτσιο και μετά το πέναλτι που απέκρουσε στη νίκη επί της Γιουβέντους κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια που τον συνδέουν με την «Κυρία».

Στα 22 του ο Θωμάς Στρακόσα ήδη έχει κερδίσει τους Ιταλούς με τις εμφανίσεις του. Τελευταίο του κατόρθωμα η απόκρουση του πέναλτι του Πάουλο Ντιμπάλα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Γιουβέντους, που διαφύλαξε τη νίκη της Λάτσιο (1-2).

«Δεν μπορώ να περιγράψω πώς ένιωσα. Το να πιάνεις πέναλτι στις καθυστερήσεις και να παίρνει η ομάδα σου μια τόσο μεγάλη νίκη είναι κάτι φανταστικό», τόνισε ο Αλβανός διεθνής, ενώ αποκάλυψε τη συμβουλή του πατέρα του, Φώτη. «Μου έλεγε πάντα να περιμένω να δω πού θα εκτελέσει το πέναλτι ο αντίπαλος και μετά να πέφτω», δήλωσε.

Ήδη στον ιταλικό Τύπο κυκλοφορούν σενάρια περί ενδιαφέροντος της Γιουβέντους να τον αποκτήσει ως διάδοχο του Μπουφόν. «Δεν ξέρω κάτι για ενδιαφέρον της Γιουβέντους. Είμαι χαρούμενος στη Λάτσιο και με εμπιστεύονται. Θέλω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x