Στα 22 του ο Θωμάς Στρακόσα ήδη έχει κερδίσει τους Ιταλούς με τις εμφανίσεις του. Τελευταίο του κατόρθωμα η απόκρουση του πέναλτι του Πάουλο Ντιμπάλα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Γιουβέντους, που διαφύλαξε τη νίκη της Λάτσιο (1-2).

«Δεν μπορώ να περιγράψω πώς ένιωσα. Το να πιάνεις πέναλτι στις καθυστερήσεις και να παίρνει η ομάδα σου μια τόσο μεγάλη νίκη είναι κάτι φανταστικό», τόνισε ο Αλβανός διεθνής, ενώ αποκάλυψε τη συμβουλή του πατέρα του, Φώτη. «Μου έλεγε πάντα να περιμένω να δω πού θα εκτελέσει το πέναλτι ο αντίπαλος και μετά να πέφτω», δήλωσε.

Ήδη στον ιταλικό Τύπο κυκλοφορούν σενάρια περί ενδιαφέροντος της Γιουβέντους να τον αποκτήσει ως διάδοχο του Μπουφόν. «Δεν ξέρω κάτι για ενδιαφέρον της Γιουβέντους. Είμαι χαρούμενος στη Λάτσιο και με εμπιστεύονται. Θέλω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα», είπε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ