Stoiximan Super League

«Στράμα» ή… άλλος

Ραντεβού με τον Αντρέα Στραματσιόνι θα έχει ο Παναθηναϊκός. Φαβορί για τον πάγκο ο Ιταλός, που… εγκρίνεται από Καρνέζη-Κονέ, εξετάζονται κι άλλες λύσεις. Φήμες για Λάουντρουπ. Με Ρούτερ στο Περιστέρι.

Σε πρώτο πλάνο για τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό έχει περάσει πλέον ο Αντρέα Στραματσιόνι. Ο Ιταλός προπονητής φαίνεται πως προτιμάται από τον περίπου συνομήλικό του Βέλικο Παούνοβιτς (αν και από πλευράς Σέρβου προπονητή διαρρέεται πως απομακρύνθηκε επειδή ήθελε να φέρει πολλούς συνεργάτες), καθώς διαθέτει περισσότερη εμπειρία έχοντας δουλέψει σε Ίντερ και Ουντινέζε.

Μάλιστα, ο Ορέστης Καρνέζης και ο Παναγιώτης Κονέ, που τον γνώρισαν στην τελευταία, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την προπονητική του αξία. Σήμερα θα γίνει μια επαφή, πιθανότατα επί ιταλικού εδάφους, με τον Αντρέα Στραματσιόνι από τον Λεωνίδα Βόκολο. Θα του αναλύσει το πλάνο της ομάδας, ο 38χρονος τεχνικός θα του παρουσιάσει τις δικές του σκέψεις κι εφόσον υπάρξει ταύτιση θα γίνει κουβέντα για οικονομικό, συνεργάτες και λοιπά ζητήματα με… δικηγόρο, μιας και δεν εκπροσωπείται από κάποιον μάνατζερ. Πάντως σε πρώτη φάση ο «Στράμα», όπως αποκαλείται στην Ιταλία, εμφανίζεται θετικός.

Πάντως ο Παναθηναϊκός συζητά και με έναν ακόμη προπονητή, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει και με τον οποίο θα γίνει επίσης συνάντηση. Οι φήμες για τον 51χρονο Δανό Μίκαελ Λάουντρουπ, που είναι χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Λεχβίγια του Κατάρ, δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Στο τραπέζι έχουν πέσει κι άλλα ονόματα ξένων τεχνικών, όπως και από την ελληνική αγορά (Ουζουνίδης, Λουτσέσκου) και ουδείς μπορεί να αποκλείσει κάτι.

Το βέβαιο είναι πως στον πάγκο της ομάδας το Σάββατο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα καθίσει ο Στιβ Ρούτερ. Ο βοηθός του Γιάννη Αναστασίου, που θα αποχωρήσει αμέσως μετά μιας και ακολουθεί διακοπή και θα έχει ήδη κλείσει ο διάδοχος, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Εκτός μάχης είναι έξι παίκτες, ο Αμπέντ με γαστρεντερίτιδα, ο τιμωρημένος Ταυλαρίδης, οι τραυματίες Κλωναρίδης, Λαγός και Μπούρμπος, καθώς και ο ανέτοιμος Τελάντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x