Stoiximan Super League

Στραματσόνι: «Δύσκολη χρονιά, αλλά μπορούμε»

Απαιτητική σεζόν, στην οποία ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανταποκριθεί στους στόχους του χαρακτήρισε αυτή που άρχισε χθες ο Αντρέα Στραματσόνι μιλώντας στην ομάδα. «Πρώτα να μπούμε στους ομίλους», είπε.

Την πρόκριση στους ομίλους του Europa League έθεσε πρώτο στόχο για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι μιλώντας στους παίκτες της ομάδας. Ο Ιταλός προπονητής ζήτησε από όλους σκληρή δουλειά, προκειμένου η απαιτητική χρονιά που ξεκινά να είναι πετυχημένη.

«Καλή σεζόν σε όλους. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, αλλά με πολλή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι σημαντικά τα πρώτα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και από σήμερα το μυαλό μας πρέπει να είναι σε αυτά. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Εuropa League», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Μαζί μας θα είναι κα τα παιδιά από την ακαδημία. Θα μας ακολουθήσουν και στην Ολλανδία και στη συνέχεια 4-5 από αυτούς θα είναι όλο τον χρόνο μαζί μας».

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής, Ζιλμπέρτο Σίλβα, είπε: «Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά και να είστε όλοι σας υγιείς. Χαίρομαι που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό, ένα τεράστιο σύλλογο. Θέλω να έχουμε καλή επικοινωνία κι όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να συζητήσουμε ό,τι πρόβλημα κι αν έχει. Θα τα λέμε καθημερινά και εύχομαι να έχουμε όλοι μαζί μια σωστή συνεργασία. Όπως είπε και ο προπονητής, πρώτος μας στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Εuropa League κι αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να το πετύχουμε».

Σήμερα είναι μέρα εργομετρικών και αιματολογικών εξετάσεων για τους παίκτες, που το απόγευμα θα κάνουν τη δεύτερη προπόνηση στο Κορωπί και την Τετάρτη θα πετάξουν για Ολλανδία. Ο Μάρκους Μπεργκ έχει άδεια μέχρι τις 3 Ιουλίου, ενώ ο Ράσμους Τελάντερ θα μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει θεραπείες μετά την επέμβαση στο πέλμα του και υπολογίζεται να μπει στις προπονήσεις στα τέλη Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x