Κύπελλο Ελλάδας

Στραματσόνι: «Είμαι θυμωμένος»

Εκνευρισμένος από την έλλειψη αντίδρασης από πλευράς Παναθηναϊκού, μετά το γκολ του Ατρόμητου, εμφανίστηκε ο Αντρέα Στραματσόνι. «Πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά», είπε για τη συνέχεια.

Προβληματισμένος από την αντίδραση που δεν έβγαλε ο Παναθηναϊκός μετά το τέρμα του Στόιτσεφ παρουσιάστηκε ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός των πράσινων, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η ομάδα του έχασε τον έναν από τους δύο βασικούς της στόχους και πλέον πρέπει να κοιτάξει μπροστά για τη συνέχεια των υποχρεώσεων.

Αναλυτικά:

«Κατά την γνώμη μου ήταν λάθος η αντίδραση μας μετά το γκολ του Ατρομήτου. Ένα φανταστικό γκολ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε αντίδραση. Σε τριάντα λεπτά μπορείς να πάρεις πίσω το παιχνίδι. Μερικές φορές όταν δεχόμαστε γκολ είναι σαν να πέφτουμε. Χρειάζεται δουλειά για να διορθώσουμε αυτό μέσα στο γήπεδο. Πριν το 1-0 το ματς ήταν ισορροπημένο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ένα ματς με 3 επιθετικούς παίκτες. Χάσαμε τις ευκαιρίες. Στο 0-0 ήταν ισορροπημένο το ματς. Στο πρώτο μέρος δεν θυμάμαι κάποια μεγάλη ευκαιρία για τις δύο ομάδες. Μετά το γκολ του Ατρομήτου περίμενα μια διαφορετική αντίδραση».

Για το σύστημα και το κίνητρο στην ομάδα: «Το σύστημα εξαρτάται από τους παίκτες και τα χαρακτηριστικά τους. Τώρα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί με έναν παίκτη πίσω από τον φορ. Έχουμε τον Βιγιαφάνιες, τον Πέτριτς, τον Λέτο. Προσπαθώ να έχω έναν παίκτη πιο κοντά στον επιθετικό. Χάσαμε τον στόχο μας. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Είμαι θυμωμένος, το είπα στην ομάδα. Είμαστε μαχητές, είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να γυρίσουμε γρήγορα την σελίδα. Θέλουμε την δεύτερη θέση,έχουμε ένα ματς πλέον την εβδομάδα. Σήμερα χάσαμε έναν από τους δύο μεγάλους μας στόχους. Πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x