Stoiximan Super League

Στραματσόνι: «Φταίμε όλοι, αλλά θα το αλλάξουμε»

Έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τα λάθη τους, χωρίς να παραγνωρίσει τα δικά του, έκανε ο Στραματσόνι. «Να δουλέψουμε πέντε φορές περισσότερο και θα το αλλάξουμε», είπε.

Έναν… διαφορετικό Αντρέα Στραματσόνι είδαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού χθες στο Κορωπί. Για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του ο Ιταλός προπονητής έκανε τόσο έντονες παρατηρήσεις στην ομάδα επισημαίνοντας τα λάθη που έκαναν οι παίκτες στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, δίχως-ωστόσο-να παραγνωρίζει ότι έσφαλε κι εκείνος σε κάποιες από τις επιλογές του. Πάντως ο «Στράμα» δήλωσε βέβαιος πως η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί, με σκληρή δουλειά από όλους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» ο Στραματσόνι είπε στους παίκτες του: «Μας πλήγωσε πολύ ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, τώρα έχουμε ένα ματς ανά εβδομάδα και πρέπει να δουλέψουμε πέντε φορές περισσότερο. Κι εσείς κι εγώ. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αν όσα κάναμε καλά για 55 λεπτά, τα κάναμε για 90 και νικούσαμε, δεν θα ήμασταν υπερομάδα. Ούτε τώρα που για 10 λεπτά κάναμε πολλά λάθη είμαστε χάλια ομάδα. Είμαστε μια ομάδα με καλούς παίκτες, με προοπτικές, και χρειάζεται να διορθώσουμε πολλά. Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και σε 10 λεπτά καταστρέψαμε την καλή προσπάθεια που κάναμε τα προηγούμενα 55 λεπτά. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τα λάθη που κάναμε και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε όσα μπορούμε, διότι πολλά από αυτά οφείλονται στην αδράνεια και στον εφησυχασμό. Ξέρω ότι έχουν προηγηθεί πολλά, ότι οι φίλαθλοι δεν μας πιστεύουν και ότι είναι δύσκολο να βρούμε κίνητρα. Όμως πρέπει να τα καταφέρουμε και να βελτιωθούμε. Θα δουλέψουμε πολύ και θέλω να πιστεύετε στους εαυτούς σας. Όσοι είστε εδώ έχετε την εμπιστοσύνη μου και ξέρω ότι θα παίξουμε καλύτερα στο μέλλον».

Ο Στραματσόνι έβγαλε το ίδιο συναίσθημα μιλώντας στους συνεργάτες του. «Κάναμε όλοι λάθη και δεν κερδίσαμε ένα παιχνίδι που ήταν δικό μας. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς αυτή τη φορά την πατήσαμε και στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας. Πάντως πιστεύω στους παίκτες και την ομάδα. Όταν επιστρέψουν οι τραυματίες και προσαρμοστούν τα νέα αποκτήματα η ομάδα θα γίνει καλύτερη, θα αποκτήσει σταθερότητα και θα το αλλάξουμε. Η βελτίωση θα είναι εμφανής, δεν ανησυχώ», τους έλεγε.

Για ψυχολογική αποφόρτισε ο Ιταλός προπονητής έδωσε ρεπό στους παίκτες του για την Τρίτη και η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ αρχίζει την Τετάρτη. Εκτός μάχης είναι οι Σάντσεθ, Μπουμάλ και πιθανότατα ο Πέτριτς, αλλά επανέρχεται από τιμωρία ο Ζέκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x