Stoiximan Super League

Στραματσόνι: «Ήθελα να ενταχθούν Ιμπάρμπο και Χουλτ στην ομάδα»

Ο Αντρέα Στραματσόνι χαρακτήρισε τη φιλική νίκη (2-0) του Παναθηναϊκού επί της Σιλφόλντε ως μία «καλή προπόνηση», ενώ τόνισε πως αυτό που ήθελε ήταν να ενταχθούν Ιμπάρμπο και Χουλτ.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά τη φιλική νίκη (2-0) επί της Σιλφόλντε, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, δήλωσε αρχικά: «Το σημερινό φιλικό δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μία καλή προπόνηση. Ήθελα να ενταχθούν στην ομάδα οι νεοαποκτηθέντες, ο Ιμπάρμπο και ο Χουλτ. Να αρχίσουν να προσαρμόζονται στη φιλοσοφία μας».

Για το εάν περίμενε περισσότερα από την επίθεση: «Για να είμαι ειλικρινής, το γκολ προήλθε από μία κίνηση που δοκιμάζουμε. Σίγουρα, πρέπει να τη βελτιώσουμε, με νέο σύστημα, πρέπει οι παίκτες να αντιληφθούν πώς παίζουμε και το θέμα είναι σταδιακά να βγαίνουν συμπεράσματα».

Τέλος, για το πότε πιστεύει πως θα είναι στο 100% η ομάδα: «Θεωρώ πως το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε (13/7) είναι ορόσημο. Εκεί θα ζητήσω κάποια πράγματα παραπάνω. Από εκεί και πέρα το σημαντικό είναι να μην υπάρξουν προβλήματα τραυματισμών στην προετοιμασία, να ενταχθούν οι Κλωναρίδης και Νάνο, σταδιακά να βγουν συμπεράσματα και να δουλέψουν όλοι οι παίκτες πάνω σε αυτά που θέλω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x