Stoiximan Super League

Στραματσόνι: «Μοναδικό το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Στα κίνητρα που έχει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι «αιωνίων» στάθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία του ματς. «Νιώθω καλά στον Παναθηναϊκό» απάντησε για το ενδιαφέρον της Αταλάντα

Την ιδιαίτερη σημασία που έχει το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος μίλησε για την δουλειά που κάνουν οι πράσινοι ενόψει του ματς, ενώ αναφέρθηκε και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Αταλάντα για το πρόσωπό του.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:
Για το ντέρμπι «αιωνίων»: «Βιώνοντας τον Παναθηναϊκό και το περιβάλλον του ξέρω ότι δεν είναι ένα κοινό ματς. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Πρέπει να ικανοποιήσουμε από τον πρόεδρο μέχρι τους οπαδούς μας. Περπατώντας στο δρόμο συναντώ οπαδούς που με ρωτούν τις σκέψεις μου για το ματς. Δουλεύουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η περίοδος αυτή δεν είναι η καλύτερη για μας, αλλά το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Το περιμένουν οι οπαδοί μας, το περιμένουμε κι εμείς και θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το πού πιστεύει πως θα κριθεί το ντέρμπι: «Η βαθμολογία δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι ένα μοναδικό παιχνίδι. Δουλεύουμε σκληρά όλοι. Βλέπω τους παίκτες μου να είναι πολύ συνειδητοποιημένοι, γνωρίζουν ότι είναι ένα δύσκολο ματς, διότι υπάρχει συγκεκριμένη αξία του αντιπάλου. Προφανώς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε πολλά κίνητρα για να το κάνουμε.

Για το αν είναι και προσωπικό του ντέρμπι απέναντι στον Μάρκο Σίλβα: «Δεν σκέφτομαι προσωπικά εμένα, αλλά τον Παναθηναϊκό. Είμαι απλά ο οδηγός της ομάδας. Δεν υπάρχει φόβος. Θα παίξουμε με την αξία μας και πραγματικά στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το αν έχουν πεισμώσει οι παίκτες από το ότι δεν έγινε το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο: «Ήταν ένα λυπηρό γεγονός. Θα θέλαμε να έχουμε παίξει μπροστά στους οπαδούς μας. Γνωρίζουμε τι έχει συμβεί, δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Θα πρέπει να σκεφτούμε το ερχόμενο παιχνίδι και εγώ και οι παίκτες, να έχουμε στο νου μας μόνο το ποδόσφαιρο για να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό».

Για την γνώμη του για τον Ολυμπιακό: «Είναι γνωστό το τι έγινε στη μεταγραφική περίοδο. Δεν θέλω να κρίνω τις μεταγραφές που έκανε ο Ολυμπιακός, αλλά να μιλήσω για την δική μας ομάδα. Είναι γνωστή η εικόνα που έχει ο Παναθηναϊκός για τον Ολυμπιακό. Εμείς θα κοιτάξουμε μόνο τη δική μας ομάδα, πάντα με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το ντέρμπι».

Για το ποιον παίκτη του Ολυμπιακού που θα επέλεγε να έχει στην ομάδα του: «Είμαι εξαιρετικά περήφανος για τους παίκτες μου. Έχουν αποκατασταθεί από τραυματισμούς που τυχόν υπέστησαν. Σκέφτομαι μόνο τους παίκτες μου, την ενότητα που υπάρχει και είμαι περήφανος για το κλίμα».

Για την γνώμη του για τον Μάρκο Σίλβα: «Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στο παιχνίδι της Λεωφόρου που δεν έγινε. Είναι νέος προπονητής με πολύ ποιοτικές ιδέες. Αν εξαιρέσουμε το ματς της Κυριακής θα του ευχόμουν καλή τύχη σε όλη του την καριέρα».

Για το σύστημα που σκέφτεται να παρατάξει: «Όπως είπα και στους παίκτες από την αρχή της εβδομάδας, είναι ένα ματς που δεν έχουν σημασία τα σχήματα, θα υπάρξουν 11 δίδυμα αντιπάλων και θα νικήσει αυτός που θα επικρατήσει στον προσωπικό του αντίπαλο».

Για το ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα μετά από καιρό: «Είναι κάτι που έχω ήδη συζητήσει με τον πρόεδρο, το να έχουμε στην διάθεσή μας περισσότερα πρόσωπα. Είτε πρόκειται για την έναρξη του ματς, είτε για την διάρκεια. Την περασμένη Κυριακή είδαμε πως από τη στιγμή που μπήκε στο ματς ο Λέτο άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού».

Για τα δημοσιεύματα που λένε για ενδιαφέρον της Αταλάντα στο πρόσωπό του: «Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και νιώθω τέλεια στην ομάδα αυτή. Έχω αναλάβει μια μεγάλη ευθύνη απέναντι στον πρόεδρο, τους παίκτες και τους φιλάθλους της ομάδας. Το να χτίσουμε τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος. Αν ο πρόεδρος δεν αλλάξει γνώμη, θέλω να συνεχίσω να δουλεύω αυτή τη φιλοσοφία».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Καμπιάσο για το ντέρμπι: «Όχι, αλλά θα είμαστε αντίπαλοι την επόμενη εβδομάδα. Είναι πρωταθλητής, είναι ένας παίκτης πολύ ξεχωριστός. Πρέπει να τονίσω όμως πως έχουμε κι εμείς παίκτες ανάλογης αξίας. Το παιχνίδι θα το δουν αρκετοί φίλαθλοι και στην Ιταλία και πρέπει να χαρίσει ένα πολύ καλό θέαμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x