Stoiximan Super League

Στραματσόνι: «Να πατάμε στη γη…»

Να… ρίξει τους τόνους θέλησε ο Στραματσόνι, μετά την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού. Τι είπε για τις δύο διαφορετικές τακτικές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Καμία διάθεση για… διθυράμβους δεν έδειξε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν, φυσικά, ικανοποιημένος από τη νίκη και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Λεβαδειακό, αλλά γνωρίζει πολύ καλή πως τα δύσκολα είναι μπροστά.

Αφού, λοιπόν, επιχείρησε να… ρίξει τους τόνους, αναφέρθηκε στις δύο διαφορετικές τακτικές που θα χρησιμοποιεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ μίλησε και για τους Μολέδο και Κοτσόλη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 3-0 του Παναθηναϊκού στη Βοιωτία επί του Λεβαδειακού

Για το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός: «Είναι σημαντικό να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Εγώ εξαρχής είχα στο μυαλό μου άλλο στιλ ποδοσφαίρου για Ελλάδα και άλλο για Ευρώπη. Είναι σημαντικό ότι οι παίκτες μου έχουν κατανοήσει τη διαφορά. Στην Ελλάδα θέλω να παίζουμε θεαματικά, ενώ στην Ευρώπη ο στόχος είναι να υπάρχει συνοχή. Η ομάδα δείχνει μία ισορροπία και καταφέρνει να δημιουργεί ευκαιρίες είτε με έναν είτε με δύο επιθετικούς».

Για τις συνεργασίες: «Είμαστε χαρούμενοι, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο κόσμος δείχνει ικανοποιημένος από την ομάδα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και πρέπει να πατάμε στη γη. Επίσης, είναι ιδιαίτερα θετικό ότι η ομάδα συνέχισε να επιτίθεται μετά το 2-0, κρατήσαμε την επιθετικότητα και τον θυμό μας».

Για τον Μολέδο: «Ο Ροντρίγκο ήθελε να παίξει και αυτό είναι το πνεύμα που μου αρέσει, αλλά και που χρειάζεται η ομάδα. Αποφασίσαμε, όμως, να τον αφήσουμε εκτός για να τον προστατεύσουμε ενόψει της αναμέτρησης με τον Άγιαξ».

Για το γεγονός ότι δεν πήρε τον Κοτσόλη: «Προτιμήσαμε να προστατευτεί ενόψει της Πέμπτης μιας και ο Οδ. Βλαχοδήμος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x