Europa League

Στραματσόνι: «Ο πραγματικός Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Αντρέα Στραματσόνι εστίασε στην άνοδο του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος και στην καθολική υπεροχή που είχε τότε, ενώ έστειλε μήνυμα ενόψει ομίλων: «Δεν πάμε μόνο για τη συμμετοχή» είπε.

Χαρούμενος τόσο για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, όσο και για την απόδοση της ομάδας στο δεύτερο μέρος, όπου είχε καθολική υπεροχή απέναντι στην Μπρόντμπι και ουσιαστικά «έσβησε» οριστικά τις ελπίδες των Δανών, εμφανίστηκε ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος έδωσε σύνθημα για… κάτι καλό και στους ομίλους.

Οι δηλώσεις Στραματσόνι στον OTE TV

«Η Μπρόντμπι μπήκε πολύ επιθετικά και είχαμε κάποια προβλήματα στο να κάνουμε το παιχνίδι μας. Άξιζαν το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, επιστρέψαμε διαφορετικοί, οργανωθήκαμε καλύτερα και αξίζαμε αυτή την πρόκριση με βάση την εικόνα μας. Υπάρχουν ματς, στα οποία πρέπει να συγχαρείς τον αντίπαλο γιατί καταφέρνει να σε δυσκολέψει με τον τρόπο παιχνιδιού του. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε ο πραγματικός Παναθηναϊκός».

«Συνήθως παίζουμε με ένα επιθετικό, τον Μπεργκ και έναν που κινείται γύρω του. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Μάρκους δεν είχε υποστήριξη και αποφάσισα στο δεύτερο ημίχρονο να έχουμε δύο επιθετικούς στο γήπεδο. Είδα και τον Ιμπάρμπο απογοητευμένο μετά την ευκαιρία».

Όσον αφορά την είσοδο του Λουντ αντί του Λεντέσμα: «Ξέρουμε πως ο Λεντέσμα είναι φανταστικός πλέι μέικερ, αλλά το σημερινό ματς ήταν διαφορετικό. Ήθελα περισσότερο τρέξιμο στο δεύτερο ημίχρονο και γι' αυτό χρησιμοποίησα τον Λουντ».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός αποδίδει καλύτερα στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων του: «Είναι πολύ σημαντικό να διαβάζεις τα παιχνίδια σου, ειδικά στην Ευρώπη. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να παίζεις διαφορετικά σε σχέση με πριν. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει να προσαρμόζεται και αυτό κάνουμε. Επίσης, είναι σημαντικό να μπορείς να μην χάνεις. Και αυτό το κάνουμε μέχρι τώρα».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν έχει… προτιμήσεις στην αυριανή κλήρωση: «Θέλω σίγουρα μία ιταλική ομάδα (γέλια). Το σημαντικό είναι πως ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους ομίλους, γιατί αυτό αξίζει στην ομάδα. Φυσικά, δεν πάμε για την συμμετοχή, πάμε να πάρουμε ο, τι αξίζουμε. Μέχρι τώρα, έχουμε πετύχει απλά ένα στόχο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x