Stoiximan Super League

Στραματσόνι: «Πήραμε το μάθημά μας, αλλά…»

Ο Αντρέα Στραματσόνι εξέφρασε στους παίκτες του Παναθηναϊκού παράπονά για την εμφάνιση στο Αγρίνιο, αλλά και για τη διαιτησία, ενώ έδωσε σύνθημα για αλλαγή σελίδας εν όψει Θέλτα. Αμφίβολος ο Χουλτ.

Αρκετά παράπονα από τους παίκτες του, ειδικά για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου του Παναθηναϊκού απέναντι στον Παναιτωλικό (0-0), είχε ο Αντρέα Στραματσόνι.

«Δεν μπήκαμε στο γήπεδο όπως έπρεπε κι όταν δεν παίζεις όπως ξέρεις για 45 λεπτά, όταν στη συνέχεια δεν κάνεις τις ευκαιρίες σου γκολ, αυτά συμβαίνουν», είπε ο Ιταλός προπονητής στους ποδοσφαιριστές του, ενώ δεν θέλησε να καταλογίσει ξεχωριστές ευθύνες, αν και δεν έμεινε ικανοποιημένος από παίκτες-κλειδιά, όπως οι Ιμπάρμπο και Γουακάσο.

«Γυρνάμε γρήγορα σελίδα. Πήραμε το μάθημά μας και κάνουμε νέο ξεκίνημα με σκληρή δουλειά. Πλέον έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Θέλτα και σε αυτό συγκεντρωνόμαστε απόλυτα», ήταν το μήνυμα του «Στράμα» για τη συνέχεια.

Όσο για τη διαιτησία, δεν ήθελε να σταθεί σε αυτό το κομμάτι, ωστόσο έλεγε με παράπονο στους συνεργάτες πως «… αν είχε μετρήσει το γκολ μπορεί να ήταν όλα διαφορετικά. Μερικές φορές αρκεί ένα γκολ για να κάνεις τη δουλειά σου, ακόμη κι αν δεν είσαι τόσο καλός».

Για τον αγώνα με τη Θέλτα, πέραν των δεδομένων απουσιών των τιμωρημένων Ιβανόφ και Γουακάσο, αλλά και του τραυματία Λέτο, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Χουλτ, που εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθούν ξανά τρεις στόπερ, συγκεκριμένα οι Μολέδο, Σάμπα και Κουτρουμπής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x