Stoiximan Super League

Στραματσόνι: «Σκληρό χτύπημα οι απουσίες Μπεργκ – Βιγιαφάνιες»

Για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού, αλλά και όσα έγιναν χθες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μίλησε ο Αντρέα Στραματσόνι στη Nova.

Στο δύσκολο έργο που έχει, να κάνει τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν θυμό, όπως είπε, στα επόμενα ματς των πλέι οφ, μετά και την ήττα από την ΑΕΚ, στάθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι με δηλώσεις του στη Nova. Ο Ιταλός αναφέρθηκε, επίσης, στις απουσίες Μπεργκ – Βιγαφάνιες, ενώ παραδέχθηκε την κακή κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στραματσόνι

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από την ΑΕΚ: «Ασφαλώς και η κατάσταση στην ομάδα είναι κακή, όμως έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και δεν πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε να μαχόμαστε. Για να είμαι ειλικρινής είναι δύσκολο να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, όμως πρέπει να προσπαθήσουμε. Πρέπει να παλέψουμε στο ματς με τον Πανιώνιο και στην τελευταία αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη».

Για τη… χαλαρότητα των παικτών στα πρώτα λεπτά με την ΑΕΚ: «Σίγουρα το γεγονός ότι δεχθήκαμε τόσο γρήγορα το πρώτο γκολ και από τόσο μακρινή απόσταση είναι κάτι που πήγε λάθος. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, είχαμε την ευκαιρία με τον Λουντ. Δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς, σε μια κόντρα επίθεση δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ. Στη συνέχεια υπήρχε η φάση με την κόκκινη κάρτα. Δεν θέλω να πω αν ήταν ή δεν ήταν. Αλλά αυτό που πιστεύω είναι ότι για να βγάλεις σε ένα τέτοιο ματς κόκκινη πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος. Και οι δυο κάρτες στους Βιγιαφάνιες – Μπεργκ είναι σκληρό χτύπημα για εμάς. Είναι δυο παίκτες που θα τους χάσουμε. Ο, τι έγινε έγινε. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να νικήσουμε τον Πανιώνιο».

Για την απουσία του Μάρκους Μπεργκ: «Είναι ένα σημαντικός παίκτης, όλοι ξέρουν την αξία του. Επίσης, θα πρέπει να πούμε ότι πίεσε την Εθνική Σουηδίας για να πάει αργότερα. Είναι ένας παίκτης που με τη θέλησή του προσπαθεί να τραβήξει την ομάδα. Δεν θα τον έχουμε στη διάθεσή μας και αυτό μας στενοχωρεί. Είναι σίγουρο ότι όποιος κληθεί να παίξει στη θέση του θα τα δώσει όλα και αυτό είναι το σημαντικό».

Για τις επόμενες μέρες: «Σε ό, τι αφορά το κομμάτι της αποθεραπείας δεν αλλάζει κάτι. Το πρόβλημα δεν είναι μεμονωμένα οι παίκτες που θα απουσιάσουν, αλλά τα χαρακτηριστικά που έχουν. Αρα η ομάδα δεν θα μπορεί να παίξει με τον ίδιο τρόπο σ’ αυτό το ματς που έρχεται με τον Πανιώνιο».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Κανένα παιχνίδι στα πλέι οφ δεν είναι εύκολο. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Όχι μόνο τακτικά, αλλά και νοητικά. Οι παίκτες νιώθουν πολύ θυμωμένοι με την ήττα από την ΑΕΚ και πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να βγάλουμε αυτό τον θυμό στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x