Stoiximan Super League

Στραματσόνι: «Στο χέρι μας να έρθουν οι νίκες»

Ο Αντρεά Στραματσόνι με ομιλία τους στους παίκτες, μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή, προσπάθησε να τους τονώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας.

Για τέταρτο σερί παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη, αλλά για τρίτο διαδοχικό ματς έχει καλή εμφάνιση. Μάλιστα, στα δυο τελευταία παιχνίδια με Βέροια και Ηρακλή χθες, οι «πράσινοι» μέτρησαν πάνω από 30 ευκαιρίες. Σημείωσαν, όμως, μόλις ένα γκολ και συγκέντρωσαν συνολικά δυο βαθμούς, γεγονός που προβληματίζει.

Ο Αντρέα Στραματσόνι, μιλώντας στους παίκτες του, στα αποδυτήρια, μετά το χθεσινό 0-0 με τον Ηρακλή, προσπάθησε να τους τονώσει το ηθικό, τονίζοντας ότι είναι στο χέρι τους να έρθουν οι νίκες.

«Μου άρεσε ο τρόπος που προσπαθήσατε μέχρι το τέλος για το γκολ. Έτσι πρέπει να αγωνιζόμαστε, μέχρι το τελευταίο λεπτό για να σκοράρουμε. Δεν θέλω να σας παίρνει από κάτω. Αν προσπαθούμε με αυτό τον τρόπο, τότε θα έρθουν και τα γκολ και οι νίκες. Παίζετε όπως πρέπει. Βγάλαμε στο γήπεδο όλα όσα λέγαμε και θέλω σας πω μπράβο γι αυτό. Στο χέρι μας είναι να έρθουν και τα γκολ και τα αποτελέσματα και πιστέψτε με, θα έρθουν. Το βασικό είναι ότι λειτουργήσαμε καλά σαν ομάδα», ήταν τα λόγια του «Στράμα» στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ιταλός μίλησε και κατ’ ιδίαν με τον νεαρό Μίγγο, δίνοντάς του συγχαρητήρια για την εξαιρετική του εμφάνιση και ζητώντας του συνέχεια στη σκληρή δουλειά. Είναι πολύ πιθανό, ο Στραματσόνι να τον πάρει για δεύτερο σερί αγώνα στην αποστολή του «τριφυλλιού», για το ματς με τον Ηρακλή την Κυριακή, στη Λεωφόρο, για το πρωτάθλημα.

Δ. Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x