Ιταλία

Στραματσόνι: «Στον Παναθηναϊκό όλα ξεκίνησαν με μένα προπονητή»

Στον ιταλικό Τύπο μίλησε ο Αντρέα Στραματσόνι και αναπόφευκτα η κουβέντα πήγε στην κατάσταση του τριφυλλιού, όπου ο 41χρονος τεχνικός δήλωσε γνώστης της κατάστασης.

Είναι γνωστό και κοινά αποδεκτό ότι επί των ημερών του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό τα χρέη της ΠΑΕ γιγαντώθηκαν. Ο Ιταλός προπονητής μίλησε στην «Gazzetta dello Sport» και τόνισε ότι η κατάσταση στο τριφύλλι τον στεναχωρεί…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Σπάρτα Πράγας για τους πράσινους:

«Με στενοχωρεί πάρα πολύ ότι ένας τόσο επιτυχημένος σύλλογος σε παγκόσμιο επίπεδο περνάει μία τέτοια περίοδο όπου είναι μακριά από τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα, είναι εκτός Ευρώπης και αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο να χρεοκοπήσει. Γνωρίζω καλά τις οικονομικές διαστάσεις της κρίσης του επειδή όλα ξεκίνησαν με μένα προπονητή ακριβώς έναν χρόνο πριν, αφού είχαμε βρεθεί στην κορυφή και επιστρέψαμε στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια και όλα τελείωσαν εξαιτίας της έναρξης αυτών των προβλημάτων.

Ούτε οι πωλήσεις των εξαιρετικών Ζέκα και Μπεργκ δεν στάθηκαν αρκετές. Παραμένω δεμένος με πολλά άτομα που έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό και ελπίζω στο τέλος αυτής της σεζόν όλα να διευθετηθούν προς το καλύτερο», ανέφερε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x