Oλλανδία

«Στραπάτσο» για Αγιαξ, άργησε να σοβαρευτεί η Αϊντχόφεν

Ούτε στο Κύπελλο θα καταφέρει να διακριθεί στο φετινό ολλανδικό ποδόσφαιρο ο Αγιαξ, αφού έχασε 5-6 στα πέναλτι από την Τβέντε για τους «16» της διοργάνωσης και έμεινε εκτός προημιτελικών.

Ο Αγιαξ έχασε 5-6 στα πέναλτι (κ.α., παράταση 1-1) για τους «16» του ολλανδικού Κυπέλλου και έμεινε εκτός των προημιτελικών της διοργάνωσης, πέφτοντας «θύμα» έκπληξης και χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν πιο εύκολο στόχο, αφού στην Eredivisie έχει μείνει πίσω, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που κατοικοεδρεύει στις τελευταίες θέσεις του πίνακα.

Ο «Αίαντας» προηγήθηκε στο 18’ με τον Κλάιφερτ και δέχτηκε την ισοφάριση μόλις στο 91’ από τον Ασαϊντί.

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 4-1 νίκησε η Αϊντχόφεν στο «Φίλιπς Στάντιον» τη Φένλο και προκρίθηκε στην οκτάδα, παραμένοντας στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Οι προπέρσινοι πρωταθλητές έχαναν, ισοφάρισαν με τον Ντε Γιονγκ στο 45’ και περίμεναν μέχρι το 66΄για να προηγηθούν με τον Φαν Χίνκελ, πριν ο Λοζάνο στο 79’ και ο Ισιματ-Μιρίν στο 93’ βάλουν το «κερασάκι στην τούρτα».

Σχετικά άνετα «πέρασε» 4-2 από την έδρα της Φορτούνα Σιταρντ της δεύτερης κατηγορίας η Αλκμααρ και έδειξε πως βρίσκεται σταθερά σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x