Ισπανία

Στρέφεται σε Πογέτ η Αλαβές

Πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Αλαβές είναι ο Γκουστάβο Πογέτ, με την ισπανική ομάδα να πιστεύει πως ο Ουρουγουανός μπορεί να την βοηθήσει να «σώσει» την κατηγορία.

Επιστροφή στην Ισπανία υπάρχει στον «ορίζοντα» για τον Γκουστάβο Πογέτ, αφού η Αλαβές σκέφτεται να κάνει πρόταση στον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, θέλοντας να προσπαθήσει να «ρεφάρει» το τραγικό ξεκίνημα της στη χρονιά και να καταφέρει να παραμείνει στην Λα Λίγκα.

Το έργο που ενδέχεται να αναλάβει ο Ουρουγουανός τεχνικός μόνο ως εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού η φιναλίστ του κυπέλλου UEFA του 2001 μετράει 5 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, χωρίς μάλιστα να σκοράρει.

Θυμίζουμε πως ο Πογέτ είναι ελεύθερος, αφού παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της κινεζικής Σαγκάη Σένχουα νωρίτερα μέσα στο μήνα, τερματίζοντας την δεκάμηνη θητεία του στην Ασία. Από την άλλη η θέση του προπονητή στην Αλαβές έμεινε «ορφανή» μετά την απόλυση του Λουίς Θουμπέλντια, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» του κακού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x