Stoiximan Super League

«Στροφή» για… Μπέτις ο Ολυμπιακός

Το παιχνίδι στο παρελθόν πέρασε στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό και από σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς με τους ποδοσφαιριστές του στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Πέμπτης.

Έστω και αγχωτικά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και να κάνει το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα.

Αυτός, άλλωστε, είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, μεταξύ των στόχων που υπάρχουν για τον Πορτογάλο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του είναι η διάκριση της ομάδας στο Europa League.

Μετά το παιχνίδι με τους Αρκάδες ακολουθεί εκείνο με την Μπέτις στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μπουν με το δεξί στο Europa League και να βάλουν από… κάτω την ισπανική ομάδα, η οποία επί της ουσίας αποτελεί το βασικό αντίπαλό τους για να μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση στους «32».

Σημαντικό θεωρείται πως το πρώτο παιχνίδι είναι εντός έδρας, μπροστά στον κόσμο της ομάδας που θα προσπαθήσει να δώσει ώθηση ενόψει και της δύσκολης συνέχεια στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Μίλα και ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x