Stoiximan Super League

«Στροφή» σε Νέτο

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Λουίς Νέτο για τον Ολυμπιακό, ύστερα από την παραμονή του Μεξές στη Μίλαν. Θετικός για Ζόνατας ο Μάρκος Σίλβα, διστακτικός για Νενέ. Τι «παίζει» με Μιραλάς.

Στη Μίλαν θα παραμείνει ο Φιλίπ Μεξές, αφού ο Γάλλος αμυντικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα και έτσι ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση ενός στόπερ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες εξετάζουν ξανά «ζεστά» την περίπτωση του Λουίς Νέτο. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είχε απασχολήσει ξανά τους «ερυθρόλευκους» τον Γενάρη, αλλά για διάφορους λόγους η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει. Το συμβόλαιο του διεθνούς άσου λήγει το 2017 και την περσινή σεζόν είχε 30 συμμετοχές στο ρωσικό σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις.

Αν και η περίπτωσή του έχει και τώρα δυσκολίες, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ως πρώτη επιλογή τον 27χρονο άσο, αφού εκτιμούν πως μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη στα μετόπισθεν της ομάδας την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τις συζητήσεις με τον μάνατζέρ του – αν δεν το έχουν κάνει ήδη – και να επιχειρήσουν να τον κάνουν τώρα δικό τους.

Την ίδια ώρα, ο Μάρκο Σίλβα γνωρίζει πολύ καλά την υπόθεση του Νέτο και έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του, όπως έχει συμβεί άλλωστε και με τον Ζόνατας. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές ταιριάζουν στο πλάνο του, καθώς είναι σε ιδανική ηλικία, προέρχονται από «γεμάτες» σεζόν και έχουν όρεξη για διάκριση και να πετύχουν. Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο άσο, φαίνεται πως έχει αναλάβει δράση ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος δήλωσε στην Ιταλία πως «πολύ σύντομα θα έχουμε νέα για την επόμενη ομάδα του. Θα είναι μία πολύ καλή ομάδα και δείχνουν ότι τον θέλουν πολύ».

Αν και για τον Νέτο και τον Ζόνατας ο Σίλβα φαίνεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, υπάρχουν πληροφορίες πως δεν ισχύει το ίδιο για τον Νενέ. Ο 38χρονος προπονητής δεν δείχνει να είναι 100% σίγουρος ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα καταφέρει να «κολλήσει» στο πλάνο του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον θεωρεί εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

Εν τω μεταξύ, πάντα ανοικτή παραμένει η υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς. Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο Βέλγος φορ δεν έχει καμία άλλη πρόταση και η Έβερτον φαίνεται πως μένει ικανοποιημένη από την πρόταση των Πειραιωτών, όμως τα πάντα εξαρτώνται από τις εξελίξεις στη χώρα μας. Την ίδια στιγμή, ο Ντιόπ δείχνει να περιμένει την ενημέρωση της διοίκησης, αφού ο Σίλβα είναι εκείνος που θα εγκρίνει την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x