Ιταλία

Στρούτμαν: «Η Ρόμα δε φοβάται τη Γιουβέντους»

Ικανή να κερδίσει κάθε αντίπαλο είναι η Ρόμα, όπως δήλωσε ο μέσος της ομάδας, Κέβιν Στρούτμαν, ο οποίος τόνισε ότι οι Ρωμαίοι δε φοβούνται τη Γιουβέντους.

Κανέναν αντίπαλο δεν φοβάται η Ρόμα και είναι ικανή να κερδίσει οποιονδήποτε, σύμφωνα με τον μέσο της ομάδας, Κέβιν Στρούτμαν.

Οι «τζιαλορόσι», όπως και η Νάπολι, είδαν σημαντικούς ποδοσφαιριστές τους να μετακομίζουν στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους. Όμως, όπως δήλωσε ο Ολλανδός, αυτό κάνει τους πρωταθλητές Ιταλίας, καλύτερους στα χαρτιά και όλα είναι πιθανά.

«Για μια ακόμα φορά πήραν τους καλύτερους παίκτες, αγοράζοντάς τους από τους αντιπάλους τους, εμάς και τη Νάπολι», δήλωσε ο Στρούτμαν σε συνέντευξη που έδωσε στην ολλανδική AD. «Είναι σαν αυτό που κάνει η Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία με τον Ντόρτμουντ. Ό,τι έγινε έγινε όμως και δεν ασχολούμαστε με αυτό. Έχουν τους καλύτερους παίκτες στα χαρτιά, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε και δεν φοβόμαστε κανέναν».

Ο Στρούτμαν αντιμετωπίζει τα τελευταία δύο χρόνια προβλήματα τραυματισμών στο γόνατο, ανέφερε ότι φέτος το καλοκαίρι κατάφερε να προπονηθεί χωρίς προβλήματα.

«Δεν είμαι ακόμα στην καλύτερη κατάσταση, αλλά όπως βλέπετε αγωνίζομαι κανονικά. Κατάφερα να προπονηθώ χωρίς προβλήματα το καλοκαίρι. Όμως δεν πρέπει να μιλάω πολύ και να λέω ότι όλα είναι καλά, γιατί μπορεί να το γρουσουζέψω».

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x