Γαλλία

Στρώνει «χρυσάφι» στα πόδια του Εμπαπέ η Παρί!

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται για την Παρί Σεν Ζερμέν το θέμα της πιθανής απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ. Εξωπραγματικό συμβόλαιο σκοπεύει να του προσφέρει προκειμένου να τον κάνει ευτυχισμένο στο Παρίσι.

Το τρελό ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ για να τον πείσει ότι η ομάδα του Ουνάι Έμερι είναι ο ιδανικός προορισμός για αυτόν.

Ο 18χρονος επιθετικός της Μονακό βρισκόταν μία ανάσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, υπήρξε διαφωνία για την αμοιβή του ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα, οι Ισπανοί προσέφεραν περίπου 6-7 εκατ. ευρώ το χρόνο στον παίκτη με την Παρί να προσφέρει πάνω από τα διπλάσια!

Από τη στιγμή που οι Μαδριλένοι δεν μπορούν να πλησιάσουν στα χρήματα που του προσφέρουν οι Γάλλοι, τότε ο παίκτης θεωρείται πολύ δύσκολο να αγωνιστεί στους «Μερένχες».

Σύμφωνα με τις ενδείξεις είναι πολύ πιθανό να φορέσει σύντομα τη φανέλα των Παριζιάνων ο Γάλλος άσος της Μονακό και θα είναι συμπαίκτης με τον Νεϊμάρ απολαμβάνοντας, παράλληλα, ένα απίστευτο (λόγω των οικονομικών όρων) συμβόλαιο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x