Αγγλία

«Σύνταξη» στη Γιουνάιτεντ ο Κάρικ!

Τουλάχιστον δεκαετία θα κλείσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάικλ Κάρικ! Ο 33χρονος μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους κόκκινους διαβόλους ως το άλλο καλοκαίρι!

Νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε ο Μάικλ Κάρικ! Ο 33χρονος μέσος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως τουλάχιστον το καλοκαίρι του 2016, συμπληρώνοντας ουσιαστικά δεκαετία απ' όταν μετακόμισε για πρώτη φορά στο «Ολντ Τράφορντ», το 2006.

Ο Άγγλος «κόφτης» μετράει 376 εμφανίσεις και 23 γκολ στους «κόκκινους διαβόλους» και παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχει βγάλει κατά καιρούς, αποτελεί ένα απ' τα σημαντικά «γρανάζια» της μηχανής όλα αυτά τα χρόνια.

«Δεν είναι απλός ποδοσφαιριστής... Συμπεριφέρεται και σαν... προπονητής. Θέλει να έχει άποψη για τον σχηματισμό της ομάδας και την τακτική μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουίς Φαν Χάαλ για την ανανέωση της συνεργασίας της Γιουνάιτεντ με τον Κάρικ, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί 15 φορές στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας βρει δίχτυα μια φορά, στο 3-0 κόντρα στην Τότεναμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x