Stoiximan Super League

Συντηρητικά ο Κουτρουμπής, καμία ανησυχία για το ντέρμπι

Μέρος του προγράμματος στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε ο Γιώργος Κουτρουμπής λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς κόντρα στον Ηρακλή, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για το ντέρμπι της Κυριακής.

Κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το μοναδικό ουσιαστικό πρόβλημα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι η κατάσταση του Γιώργου Κουτρουμπή, που λόγω του σοβαρού χτυπήματος στο κεφάλι που τον ανάγκασε να κάνει και οχτώ ράμματα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή, ακολούθησε για προληπτικούς λόγους μέρος του προγράμματος και όχι όλη τη διάρκειά του.

Παρ' όλα αυτά, δεν εκφράζεται ανησυχία για το αν θα είναι στη διάθεση της ομάδας για το ντέρμπι της Κυριακής, αφού θεωρείται δεδομένο ότι θα δώσει το «παρών».

Εξάλλου, γεμάτο ήταν το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης με τους ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη να πραγματοποιούν ασκήσεις συναρμογής και ταχύτητας, παιχνίδια συνεργασιών για επίθεση, ενώ ολοκλήρωσαν με πιεστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x