Κύπελλο Ελλάδας

Συγκινημένος ο Κλέιτον

«Δεν είχαμε τίποτα να φοβηθούμε» σχολίασε ο Σίλβα Κλέιτον μετά την ήττα της Ξάνθης απ’ τον Ολυμπιακό στον τελικό Κυπέλλου, χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή του για την απώλεια του τίτλου.

Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο Σίλβα Κλέιτον στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Ξάνθης στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος μίλησε για την εμφάνιση των ακριτών, σχολιάζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να προηγηθεί, όμως πλήρωσε τα λάθη της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σίλβα Κλέιτον:
Για την απώλεια του Κυπέλλου: «Τέτοια λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς μας στοίχισε ένα γκολ που μπήκε σε κακό σημείο. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει στο ημίχρονο με το «0» ή ακόμα και να προηγηθούμε. Όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα, κάθε λάθος το πληρώνεις».

Για την συγκίνησή του: «Παίζεις σε ένα τελικό και θέλεις να κερδίσεις. Είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου η νίκη και η ήττα. Συνεχίζουμε».

Για την εμφάνιση της Ξάνθης: «Δεν είχαμε τίποτα να φοβηθούμε. Το είδατε στο ματς. Μπήκαμε δυνατά, διαβασμένοι και με αυτοπεποίθηση. Παίξαμε το παιχνίδι που ξέρουμε. Μακάρι να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια η Ξάνθη. Καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι εδώ με μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την κούπα, όμως μακάρι να το πάρουμε στο μέλλον γιατί το αξίζουμε».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ: Ο κόσμος έκανε τόσα χιλιόμετρα για να έρθει μέχρι εδώ. Το πίστευαν ότι μπορούσαμε να το πάρουμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας πίστεψε και μας στήριξε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x