Πορτογαλία

Συγκλόνισε στο «αντίο» του ο Ζούλιο Σέζαρ, ξανά στο προσκήνιο του Βλαχοδήμου για τον Γενάρη! (video)

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, ο Ζούλιο Σέζαρ ανακοίνωσε στα αποδυτήρια της Μπενφίκα πως βάζει τέλος στη μεγάλη καριέρα του -γεγονός που φέρνει ξανά στο προσκήνιο το θέμα Βλαχοδήμου για τον Γενάρη!

Αποχώρηση με… παναθηναϊκό ενδιαφέρον!

Ο 38χρονος Ζούλιο Σέζαρ, πρωταθλητής Ευρώπης, το 2010, με την Ίντερ, έβαλε πρόωρο (καθώς ήθελε να κρεμάσει τα… γάντια του το ερχόμενο καλοκαίρι) τέλος στη σπουδαία καριέρα του, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της "Record".

Το απόγευμα της Τρίτης (28/11), στα αποδυτήρια της Μπενφίκα, ο δακρυσμένος Σέζαρ αποχαιρέτησε έναν-έναν τους συμπαίκτες του (μεταξύ των οποίων και ο Ανδρέας Σάμαρης), λέγοντάς τους: «Ακόμη και αν ο Θεός μού δώσει 80 ή 90 χρόνια ζωής, θα θυμάμαι για πάντα τις ομορφότερες στιγμές που πέρασα εδώ μαζί σας για τρία χρόνια. Το δικό μου ταξίδι τελειώνει εδώ, αλλά εσείς συνεχίζετε. Να είστε βέβαιοι πως εκεί έξω θα έχετε έναν συμπαίκτη που θα υποστηρίζει καθέναν από εσάς».

Μετά από την παραπάνω εξέλιξη, ωστόσο, είναι λογικό να… φουντώσουν ξανά τα σενάρια στην Πορτογαλία για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και ενδεχόμενη μετακίνησή του στη Λισαβόνα τον Γενάρη και όχι το καλοκαίρι, καθώς οι «αετοί» έχουν μείνει, πλέον, με δύο τερματοφύλακες: Τον 18χρονο Σβίλαρ και τον 23χρονο Βαρέλα, με τον τελευταίο, θυμίζουμε, να έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα της Μπενφίκα από τον πιτσιρικά.

«Ακόμη δεν έχει ενημερωθεί ο Βλαχοδήμος» αναφέρει η "Record", όλα, όμως, είναι ανοιχτά για τον 23χρονο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, που, θυμίζουμε, έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2023…


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x