Αγγλία

Συγκλονιστικό: Το match programme της Έβερτον για τα θύματα του Χίλσμπορο

Κι όμως, στο εξωτερικό βλέπουν με άλλο… μάτι το ποδόσφαιρο! Η μισητή αντίπαλος της Λίβερπουλ, Έβερτον, έβγαλε ένα ασύλληπτο match programme βασισμένο στα θύματα του Χίλσμπορο.

Μακάρι το ποδόσφαιρο να ήταν παντού έτσι. Και ειδικά στην Ελλάδα! Η Έβερτον, η μισητή αντίπαλος της Λίβερπουλ, έβγαλ ένα συνταρακτικό match programme για τον αγώνα με το Μπόρνμουθ, το οποίο είναι βασισμένο στη δικαίωση των οικογενειών των 96 θυμάτων του Χίλσμπορο.

«Η Έβερτον δέχεται με χαρά την πλήρη δικαίωση των οικογενειών του Χίλσμπορο ως Μαχητές για την Δικαιοσύνη. Η δική τους, είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ας αναπαυθούν εν ειρήνη οι 96», αναφέρει το εξώφυλλο του match programme, το οποίο συνοδεύεται από μια φωτογραφία δύο μικρών παιδιών που φοράνε εμφανίσεις της Έβερτον και της Λίβερπουλ, με τα νούμερα που έχουν στην πλάτη τους, να σχηματίζουν το 96.

Ωστόσο, ακόμη μια εκπληκτική λεπτομέρεια στο εξώφυλλο που κάνει τη διαφορά είναι η ατάκα συγγενή ενός εκ των θυμάτων. «Τα έβαλαν με την λάθος πόλη και με τις λάθος μητέρες. 15 Απριλίου 2013», αναφέρει χαρακτηριστικά.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x