Stoiximan Super League

Η συγκλονιστική ομιλία Παντελίδη: «Θα βγούμε έξω και θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο» (video)

Τη συγκλονιστική ομιλία του Σάββα Παντελίδη προς τους παίκτες του Ηρακλή στο ημίχρονο της αναμέτρησης με το Λεβαδειακό, έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο με την παρακάμερα της αναμέτρησης.

Τα λόγια του Σάββα Παντελίδη προς τους παίκτες του Ηρακλή, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας στην αναμέτρηση κόντρα στο Λεβαδειακό, αποκάλυψε το βίντεο με την παρακάμερα της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας τεχνικός, πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα συγκινητική ομιλία, η οποία όπως αποδείχτηκε ενέπνευσε τους παίκτες του «γηραιού» και τους ώθησε στο να φτάσουν στην τεράστιας σημασίας νίκη.

«Έρχονται πάντα κάποιες στιγμές που λες πρέπει να δώσω το 100%, πρέπει να βγάλει η ομάδα μου το 110% που έχει. Σήμερα δεν πρέπει να βγάλετε μόνο το 110%, πρέπει να βγάλετε το 200%. Είμαι ευτυχισμένος που έχω εσάς σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαι περήφανος που έχω εσάς ποδοσφαιριστές μου σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Είμαι σίγουρος και περήφανος για εσάς. Είμαι σίγουρος πως θα βγείτε έξω και θα δείξετε ποιος κάνει κουμάντο, για εμάς, τους φιλάθλους, τον εαυτό μας, την αξιοπρέπειά μας. Εμείς την ομάδα θα τη σώσουμε και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Θα βγούμε έξω και θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θα καταθέσουμε ό,τι έχουμε, ό,τι έχει μέσα του ο καθένας θα το βγάλει στο γήπεδο»
, ήταν τα λόγια του 51χρονου προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x