Αγγλία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ρανιέρι: «Πέθανε το όνειρό μου»

Συγκίνηση προκαλούν τα αποχαιρετιστήρια λόγια του Κλαούντιο Ρανιέρι στην Λέστερ. «Το μόνο που ονειρευόμουν ήταν να μείνω για πάντα εδώ» τονίζει κι ευχαριστεί τους πάντες για το περσινό έπος που βίωσε.

Έζησε τα πάντα μέσα σε ενάμιση χρόνο: Το απόλυτο έπος στο ποδόσφαιρο με την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ πέρσι, μέχρι το φετινό πατατράκ και την τραγική πορεία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου που οδήγησε στην απόλυσή του από τη Λέστερ.

Πώς να τα χωρέσει όλα αυτά σε λίγες γραμμές ο Κλαούντιο Ρανιέρι; Ο Ιταλός το προσπάθησε και κατάφερε να συγκινήσει με τα λόγια του. «Το όνειρό μου χθες πέθανε, το μόνο που ονειρευόμουν ήταν να μείνω στο κλαμπ για πάντα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο άλλοτε, πλέον, κόουτς των «αλεπούδων».

Στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε τους πάντες για όλο το ταξίδι και είπε πως «ήταν τιμή και χαρά μου που υπήρξα πρωταθλητής μαζί με εσάς», τόνισε ότι θα κουβαλά για πάντα στη ψυχή του όλη αυτή την περιπέτεια!

Αναλυτικά η επιστολή Ρανιέρι

«Χθες το όνειρό μου πέθανε. Μετά την περσινή ευφορία και την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, το μόνο που ονειρευόμουν ήταν να μείνω για πάντα στη Λέστερ. Την ομάδα που αγαπώ.

Δυστυχώς δεν ήταν γραφτό να γίνει κάτι τέτοιο…

Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου και την οικογένειά μου που δεν έπαψαν ποτέ να με υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Λέστερ.

Κυρίως πρέπει να ευχαριστήσω την Λέστερ σαν κλαμπ. Η περιπέτεια ήταν απίστευτη και θα την κουβαλάω για πάντα μέσα μου. Ευχαριστώ στους δημοσιογράφους και τα μίντια που μας ακολουθούσαν συνέχεια κι έζησαν από κοντά την πιο σπουδαία ιστορία στο ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ, φυσικά, όλους τους ανθρώπους στη Λέστερ. Παίκτες, σταφ, υπαλλήλους, όλους όσους ήταν εκεί και συμμετείχαν στο κατόρθωμά μας.

Μα, πάνω από όλα στους οπαδούς μας. Με βάλατε στην καρδιά σας από την πρώτη μέρα και με αγαπήσατε. Σας αγαπώ κι εγώ! Κανείς δεν μπορεί να πάρει πίσω αυτά που καταφέραμε μαζί και ελπίζω πως όταν θα το σκέφτεστε, θα χαμογελάτε κάθε φορά, όπως θα κάνω κι εγώ. Ήταν μία φοβερή περίοδος χαράς που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Ήταν τιμή και χαρά μου που υπήρξα πρωταθλητής μαζί με όλους εσάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x