Euro 2016

Συγκλονίζει ο ποδοσφαιριστής, που δεν πήγε στο Euro για χάρη της άρρωστης γυναίκας του

Πρωταγωνιστής μιας συγκλονιστικής ιστορίας είναι ο Βορειοϊρλανδός ποδοσφαιριστής, Πατ Μακ Κορτ. Είπε «όχι» στο Euro για να είναι μαζί με τη γυναίκα του που έχει καρκίνο.

Ο Πατ Μακ Κορτ είχε την ευκαιρία να βιώσει μια ξεχωριστή εμπειρία, αφού βρισκόταν στις επιλογές του προπονητή της Βόρειας Ιρλανδίας για τα τελικά του Euro 2016.

Ωστόσο, ο παίκτης της Λούτον, στα 32 του χρόνια γύρισε την πλάτη σε μια ευκαιρία ζωής, για χάρη της αγάπης, του έρωτα και της άρρωστης γυναίκας του.

Ο Βοιρειοϊρλανδός, ξεκαθάρισε στον Ο’ Νιλ ότι δεν μπορεί να αφήσει την γυναίκα του μόνη της, ενώ εκείνη δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η σύζυγος του Μακ Κορτ, πληροφορήθηκε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο, περίπου πριν από ένα μήνα και ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές. Από τότε ο Μακ Κορτ αποφάφισε να αφοσιωθεί στη σύντροφο του και να αφήσει το ποδόσφαιρο, ενημερώνοντας την ομάδα του και την εθνική Ιρλανδίας.

inner

Ο ίδιος, ενημέρωσε τον προπονητή του ότι δεν μπορεί να πάει στη Γαλλία για το Euro, αφού δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να είναι συγκεντρωμένος στις αθλητικές υποχρεώσεις του.

«Θα ήθελα να είμαι στη Γαλλία, αλλά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θέτεις προτεραιότητες. Θέλω να είμαι κοντά στη Λόρα και τα παιδιά μας αυτή την περίοδο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο παίκτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x