Ελλάδα

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού - Ανανέωσαν όλοι οι ομοσπονδιακοί προπονητές

Με πρόεδρο τον Βαγγέλη Γραμμένο συγκροτήθηκε σήμερα η νέα Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ενώ τονίζεται ότι ανανεώθηκαν τα συμβόλαια όλων των ομοσπονδιακών προπονητών.

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας συγκροτήθηκε σε σώμα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με πρόεδρο τον Βαγγέλη Γραμμένο, ενώ τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση ότι ανανεώθηκαν όλα τα συμβόλαια των ομοσπονδιακών προπονητών.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Παρουσία των εκπροσώπων της FIFA και της UEFA, Μπιόρν Βασάλο και Άντζελο Ρηγόπουλου, αντίστοιχα, καθώς και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ & Έντουαρντ Ντερβισάι, αλλά και του νέου γραμματέα της ΕΠ/FIFA Μάριου Γεωργίου, συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, την Πέμπτη 28/9/2017.

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι οι ακόλουθες:

-Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Προεδρεύων όπως προβλέπεται στο άρθρο 52 του καταστατικού της ΕΠΟ θα είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευάγγελος Γραμμένος. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας θα συμμετέχουν οι Νικόαλος Βακάλης, Βρακάς, Παναγιώτης Δημητρίου και Περικλής Λασκαράκης. Εκ μέρους της. Εκ μέρους της Super League θα συμμετέχουν ο πρόεδρός της Γεώργιος Στράτος και οι Γεώργιος Κασναφέρης, Αικατερίνη Κοξένογλου, Σωτήρης Μάρκου και Γεώργιος Μποροβήλος. Από τη Football League θα συμμετέχει ο πρόεδρός της Λεωνίδας Λεουτσάκος. Στις συνεδριάσεις της ΕΕΠ θα συμμετέχει ως παρατηρητής και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη Super League Αστέριος Αντωνίου.

-Ανανεώθηκαν έως τις 30/6/2018 οι συμβάσεις συνεργασίας των Ομοσπονδιακών προπονητών και συνεργατών των Εθνικών ομάδων, που έληγαν στις 30/9/2017. Πρόκειται για τους: Κώστα Τσάνα, Γρηγόρη Μπιζά, Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννη Γκούμα, Δημοσθένη Κάβουρα, Αντώνη Πριόνα, Βασίλη Γεωργόπουλο, Σταμάτη Αντωνίου, Μιχάλη Ιορδανίδη, Φάνη Κατεργιαννάκη, Δημήτρη Μπατσίλα, Σπύρο Λιβαθηνό, Στέφανο Αϊβαλιώτη και Γεώργιο Καραγεώργου.

-Ορίστηκε το γήπεδο Τούμπας ως γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Κροατίας για προκριματική φάση του EURO 2019 (13/11/2017, 16:30).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x