Ισπανία

«Συγγνώμη» από οπαδό της Βαλένθια που πέταξε μπουκάλι στους παίκτες της Μπαρτσελόνα

«Την στιγμή που έφυγε από το χέρι μου, κατάλαβα τη σοβαρότητα του λάθους μου», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε γραπτή του δήλωση.

Η εκτόξευση αντικειμένων από τους οπαδούς προς τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στα ελληνικά γήπεδα, όχι όμως και σε αυτά του εξωτερικού. Κι εκεί που νομίζαμε ότι… ζήλεψαν τις ποδοσφαιρικές μας ομορφιές, ήρθε ο οπαδός της Βαλένθια που πέταξε το μπουκάλι στους παίκτες της Μπαρτσελόνα να ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του.

Ο φίλος των «νυχτερίδων» έστειλε γραπτή ανακοίνωση σε ισπανικό ραδιόφωνο με την οποία απολογείται στους Καταλανούς ποδοσφαιριστές αλλά και στην ομάδα του:
«Είμαι ο οπαδός που πέταξε το μπουκάλι, ναι, αυτό που χτύπησε τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα. Την στιγμή που έφυγε από το χέρι μου, κατάλαβα τη σοβαρότητα του λάθους μου. Το μετάνιωσα απόλυτα, καθώς αυτή η πράξη δεν αντικατοπτρίζει το ποιος είμαι, ούτε και την πλειοψηφία των φίλων της Βαλένια. Όταν δόθηκε το πέναλτι, ταράχθηκα. Όταν σκόραρε ο Μέσι και ήρθε να πανηγυρίσει, είδα τον Νεϊμάρ να προσβάλει και να προκαλεί τους φιλάθλους της Βαλένθια που υποστήριζαν την ομάδα τους μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Εκείνη την στιγμή είδα το μπουκάλι στο έδαφος και αυθόρμητα το μάζεψα και το πέταξα. Ήταν ένα μπουκάλι με νερό και παρά το γεγονός ότι ήταν σχεδόν άδειο, αρκούσε ώστε όχι ένας αλλά πάνω από 5 παίκτες της Μπαρτσελόνα να προσποιηθούν ότι τους χτύπησε. Ζητώ από την Μπαρτσελόνα συγχώρεση όπως επίσης και από την ομάδα μου, την οποία θα συνεχίζω να υποστηρίζω μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x