Ιταλία

Συγχαίρει τους «μικρούς» ο Καλάμπρια

Την ελπίδα να βοηθήσει τη Μίλαν εξέφρασε ο Νταβίντ Καλάμπρια, που αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού τη φετινή σεζόν, ενώ μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους Ντοναρούμα και Λοκατέλι.

Με τη Μίλαν να κυνηγά μια από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Europa League, ο προπονητής της ομάδας, Βιντσένζο Μοντέλα, βασίζεται τη φετινή χρόνια σε μερικούς νέους σε ηλικία παίκτες. Μιλώντας στην παρουσίαση του «Gazzetta Cup», ο νεαρός αμυντικός των «ροσονέρι», Νταβίντ Καλάμπρια, συνεχάρη τους Λοκατέλι και Ντοναρούμα για τα όσα προσφέρουν στην ομάδα, ενώ, ελπίζει και ο ίδιος να βοηθήσει τη φετινή σεζόν, παρά τα προβλήματα τραυματισμού που έχει αντιμετωπίσει.

«Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια βγήκαν μερικοί νέοι παίκτες που έχουν ενδιαφέρον. Οι Λοκατέλι και Ντοναρούμα είναι οι πιο διάσημοι. Ο «Τζίτζι» είναι στην εθνική ομάδα και πάντοτε βλέπεις φανταστικά πράγματα από αυτόν. Ο Λοκατέλι έχει μια εκπληκτική σεζόν, κάνεις δεν περίμενε τέτοια χρονιά».

«Μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ την ομάδα φέτος. Είχα κάποια προβλήματα. Είναι ωραίο να είμαστε μαζί στην πρώτη ομάδα, γιατί γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο πολύ καιρό».

Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x