Stoiximan Super League

Συλλυπητήρια από Skoda Ξάνθη για Κοντοβαζαινίτη

Τη θλίψη τους για τον θάνατο του επί σειρά ετών νομικού συμβούλου τους και Αντιπροέδρου τους εκφράζουν από την Skoda Ξάνθη.

Δεν γινόταν να ξεχάσουν στην Skoda Ξάνθη τον Βασίλη Κοντοβαζαινίτη. Η ακριτική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον πρώην νομικό σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της που έφυγε από τη ζωή στα 77 του χρόνια.

Η ανακοίνωση

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ Βασίλης Κοντοβαζαινίτης έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ξανθιώτικης ΠΑΕ με μεγάλη σταδιοδρομία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της δικηγορίας δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας.

Ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά στο χώρο του ποδοσφαίρου, υπήρξε νομικός σύμβουλος πολλών ομάδων και συνέδεσε το όνομα του με τη SKODA ΞΑΝΘΗ, της οποίας ήταν αναπόσπαστο μέλος από την δεκαετία του 1990, αντιπρόεδρός της και εκπρόσωπός της στη Super League.

Ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος, σύσσωμη η Διοίκηση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και όλο το ποδοσφαιρικό της τμήμα, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε έναν άνθρωπο με ήθος, χαρακτήρα και σπουδαία προσφορά.

Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη στις 17:00 το απόγευμα στο νεκροταφείο Φαλήρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x