Stoiximan Super League

Σύμβουλος του Σαββίδη ο Κούδας

Ρόλο ειδικού συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη αναλαμβάνει ο Γιώργος Κούδας, όπως έγινε γνωστό στο πρώτο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ μετά την είσοδο νέων προσώπων στην ΠΑΕ.

Τον ρόλο του ειδικού συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναλαμβάνει ο Ιβάν Σαββίδης, όπως έγινε γνωστό στο πρώτο Δ.Σ. του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά την είσοδο νέων προσώπων στη διοίκηση.

Στο Δ.Σ. συμμετείχαν οι κύριοι Αγγελίδης, Γκαγκάτσης, Βεζυρτζής, η Μαρία Γκοντσάρεβα, Παπαδόπουλος, Μίχελ και Γεροντίδης, με τον Αρτούρ Νταβιντιάν να είναι ο μόνος που απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η είδηση για τον Γιώργο Κούδα προέκυψε έπειτα από την παρουσία του «Μεγαλέξανδρου» στο Δ.Σ. και έγινε γνωστό πως θα βρίσκεται σε όλες τις συζητήσεις που αφορούν την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, στο διοικητικό συμβούλιο υπήρξε ενημέρωση πως έπειτα από την είσοδο των νέων μελών στην ΠΑΕ αποφασίστηκαν οι ρόλοι που θα έχει ο καθένας από εδώ και στο εξής, με στόχο την αποτελεσματικότερη διοίκηση της ομάδας και να μην παρουσιαστούν εκ νέου προβλήματα τύπου «Γκαλίτσιου».

Έτσι προέκυψαν τέσσερις υποεπιτροπές εντός της διοίκησης:

1) του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπου συμμετέχουν οι κ.κ. Αγγελίδης, Βεζυρτζής, Άρνεσεν, Μίχελ και ο Γιώργος Κούδας.

2) του εμπορικού τμήματος,

3) του τομέα οικονομικών και επενδύσεων,

και 4) εγκαταστάσεων-ασφαλείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x