Stoiximan Super League

Συμφωνία με Μπράνταριτς - Προτάθηκε και Κρανεβίτερ στον ΠΑΟΚ

Μια ανάσα από την απόκτηση του Φίλιπ Μπράνταριτς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, στον οποίο προτάθηκε και ο Ματίας Κρανεβίτερ για μια θέση στο κέντρο της ομάδας.

Τον εκλεκτό για την μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ βρήκε στο πρόσωπο του Φίλιπ Μπράνταριτς ο ΠΑΟΚ, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Ο 27χρονος αμυντικός χαφ τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ στο οικονομικό και στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, ενώ σύμφωνη είναι και η Κάλιαρι στην παραχώρησή του έναντι 3 εκατ. ευρώ και με ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Μπράνταριτς αποτελεί επιλογή του Μάριο Μπράνκο, που γνωρίζει καλά την κροατική αγορά, ενώ το «πράσινο φως» άναψε ο Άμπελ Φερέιρα που τον θεωρεί ιδανική προσθήκη στο ρόστερ του,

Σύμφωνα με την «Live Sport», στα υπόψιν για τον ΠΑΟΚ βρίσκεται και ο Ματίας Κρανεβίτερ, που βρίσκεται εκτός πλάνων για την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος προτάθηκε στον «δικέφαλο του βορρά», με τον Φερέιρα να βλέπει σε αυτόν όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει, όμως ο Μπράνταριτς είναι αυτός που έχει μακρύ προβάδισμα για μια θέση στο ρόστερ του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x