Stoiximan Super League

Συμφωνία με… όρους Παναθηναϊκού με Λέτο και Αμβούργο!

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με Λέτο, στον οποίο υπήρχε οφειλή από τη δεύτερη θητεία του, και με Αμβούργο, για το ποσοστό επί της μεταγραφής του Μπεργκ, δείχνοντας πως με… κοινή θέληση, βρίσκεται λύση!

Ολοκληρώθηκαν σήμερα (08/08) δύο σημαντικές συμφωνίες από πλευράς Παναθηναϊκού, που αφορούν σε αντίστοιχες οικονομικές εκκρεμότητες και οι οποίες επιτρέπουν στο «τριφύλλι» να έχει δύο προβλήματα λιγότερα...

Η πρώτη αφορά τον Σεμπάστιαν Λέτο και την οφειλή προς τον Αργεντινό άσο από τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα και για την οποία είχε ανοίξει δικαστική διαδικασία, ενώ η δεύτερη έχει να κάνει με το Αμβούργο και το ποσοστό της γερμανικής ομάδας επί της μετεγγραφής του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αϊν.

Θα πρέπει να σημειωθεί δε, ότι, σε αμφότερες τις περιπτώσεις προέκυψε η συμφωνία που επιδίωξε ο Παναθηναϊκός. Δηλαδή, να δοθεί ένα μικρό ποσό άμεσα και το υπόλοιπο να μπει σε αρκετές δόσεις με εξόφληση σε βάθος χρόνου!

Αυτή είναι, άλλωστε η κεντρική φιλοσοφία που ακολουθείται από πλευράς «πρασίνων» σε όλες τις εκκρεμότητες. Επειδή, μάλιστα, τόσο η περίπτωση Λετο όσο και αυτή του Αμβούργου ήταν από τις... ζόρικες, θα έλεγε κανείς πως η... αίσια κατάληξη τους μπορεί να στείλει ένα μήνυμα σε αντίστοιχες εκκρεμότητες ότι εφόσον υπάρχει καλή θέληση, μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x